LAKIĆ PRED EMISIJU DOBIO STRAŠNU OPOMENU: Spomenuo kakav mu se PAKAO priprema u PRODUKCIJI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Lakić rešio je da sve javno obelodani.

LAKIĆ PRED EMISIJU DOBIO STRAŠNU OPOMENU: Spomenuo kakav mu se PAKAO priprema u PRODUKCIJI!

Foto: Republika TV

Voditelj Darko Tanasijević večeras će u emisiji ,,Narod pita" ugostiti bivše takmičare rijalitija ,,Elita 7" Draganu Sretenović poznatiju kao Lejdi Di i Nikolu Lakića. Poznato je da se dosta spekulisalo da li su Nikola i Lejdi imali nešto više od prijateljstva, a večeras će otvoriti sve karte na sto. 

 

Međuztim, sada se oglasio Nikola Lakić na Instagramu i objavio stori u kom je dobio opomenu da prenese poruku režiji da ni slučajno ne uključe njegovog poznanika u emisijiu kako ne bi otkrio sve njegove tajna. Jasno je da je bila u pitanju šala sa kojom su se poigrali Lakić i njegov poznanik. 

- Kaži režiji da ne prihvataju pozive od Džijima - glasila je poruka koju je Lakić dobio, na šta je on odgovorio:

- Naravno da ne, mnogo znaš o meni.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Lakić i Lejdi Di u emisiji Narod pita uživo

Ostajenam da vidimo u kom smeru će ići večerašnja emisija budući da su Nikola i Lejdi Di imali vrlo blizak odnos. Međutim, po završetku rijalitija Lakić se okrenuo svojoj porodici, te je u jednom interevju istakao da je shvatio koliko je sve pogrešno izgledalo tokom druženja sa Draganom, te da mu je supruga Coka Lakić zamerila takav vid komunikacije sa ženskom osobom. 

- Jedna torba je bila ispred, ostale su bile unutra. Naravno, Coka je razumljiva, zna da je to sve šoubiznis, bio je informativni razgovor, ali je sve prošlo kako treba. Bilo je ribanje od porodice, to nisam očekivao, ali mi je drago da smo otvorili karte, ribali su me za to druženje, jer kažu da je to izgledalo preko malig ekrana prisnije, onis u videli da druga strana gaji osećanja, kada sam pogledao snimke, video sam da je to išlo u drugom smeru - priča Lakić i dodaje za kraj:

- Znaš kako, žene su rušile carstva, zašto ne bi i brak?

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading