SKANDALOZNO! Procurila PRIVATNA PREPISKA Lakića i Lejdi Di, uhvaćena u KRUPNOJ LAŽI - ISTINA o njihovom odnosu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Lakić objavio prepisku s Lejdi Di i matirao je jednim potezom!

SKANDALOZNO! Procurila PRIVATNA PREPISKA Lakića i Lejdi Di, uhvaćena u KRUPNOJ LAŽI - ISTINA o njihovom odnosu!

Foto: Republika TV

Bivši takmičar "Elite 7" Nikola Lakić rešio je da raskrinka Draganu Sretenović poznatiju kao Lejdi Di i otkrije da je on njoj nakon izlaska iz rijalitija ipak pustio poruku. Prošle noći u emisiji "Narod pita" Lejdi je tvrdila da nikada nije dobila Lakićevu poruku, što je nju iznenadilo i uvredilo, nakon čega se on oglasio na Instagramu i objavio njihovu prepisku. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Lakić i Lejdi Di "Elita 7"

 

- Sedam dana nakon finala "Elite", 15. jul, poruka nije mogla da bude pokazana na finalu - napisao je Lakić, a poruka je glasila:

-  Andrea, Nikola je iz "Elite", Draganin drug, samo da ti javim da je mama dobro, da te mnogo voli i još malo izlazi, javi Jasminu da je čeka kad bude izašla ili da dođe obavezno za finalno veče ili veče posle finala, na žurki Velikog Šefa, pozdravi ga puno - glasila je poruka, a potom i sledeća:

- Drugarice, nadam se da si dobro putovala, pozdrav iz Praga.

Foto: Instagram.com

Nikola Lakić objavio prepisku sa Lejdi Di

Podsetimo, Ledji Di je prošle noći u emisiji "Narod pita" govorila na sledeći način o Lakiću:

- Nismo se čuli, nemamo nikavu komunikaciju. Izgleda da to nije bilo pravo prijateljstvo s njegove strane. Da je bilo iskreno, trajalo bi. Ja nisam ni dobila tu poruku što je rekao da mi je poslao. Ja sam mislila da ću upoznati njegovu suprugu i da ćemo se svi zajedno družiti, ali eto - rekla je Lejdi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading