NEKAD SU BILE JAČI POL, DANAS SU FATALNE ZAVODNICE! Evo kako poznati stari učesnici IZGLEDAJU PRED ULAZAK U ELITU 8!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada dve fatalne crnke su nekada bile jačeg pola, a svima su dobro poznati!

NEKAD SU BILE JAČI POL, DANAS SU FATALNE ZAVODNICE! Evo kako poznati stari učesnici IZGLEDAJU PRED ULAZAK U ELITU 8!

Foto: republika.rs

Suluete

Ana Nikolić, nekada poznata kao Mika Vasić, izazvala je veliku pažnju javnosti svojim nedavnim pojavljivanjem ispred zgrade "Pinka" gde se snimalo njeno uključenje u "Elitu 8". Nakon promene pola, Ana je potpuno transformisala svoj izgled, sada birajući haljine, štikle i dugu kosu. Ovaj korak nije prošao neprimećeno, a Ana će ući u "Elitu 8" u pratnji svog dečka, Stefana Gorde, koji je prvi insistirao da zajedno budu deo osme sezone ovog rijalitija.

Stefan Gorda je otkrio detalje o njihovom poznanstvu, ističući da su se upoznali nakon Anine operacije i da je prvobitno bilo "toplo-hladno" između njih, ali da je on na kraju prihvatio Anu. Njih dvoje su se upoznali preko Instagrama, a Ana je istakla da ju je privukao Stefanov izgled i lepe plave oči. Takođe, otkriveno je da par planira da proširi porodicu, čak i u rijalitiju.

Foto: printscreen/instagram.com/radavasic_official

Mika i Giba kao žene

I njena sestra Iva, a nekada Giba, se podvgla promeni pola,a sada je njihova majka Rada Vasić objavila kako joj i druga ćerka bliznakinja izgleda.

Ivana ima bujni dekolte i brendirane stvari na sebi, sve od bluze do torbe je neki brend.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading