NOVE UČESNICE ELITE UHVAĆENE ISPRED PINKA! Anu već znamo iz "Zadruge", ali OVA DVA IMENA su potpuni šok za publiku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se neviđeni haos!

NOVE UČESNICE ELITE UHVAĆENE ISPRED PINKA! Anu već znamo iz "Zadruge", ali OVA DVA IMENA su potpuni šok za publiku!

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock

Uskoro se očekuje početak nove sezone rijalitija "Zadruga 8 - Elita", a uzbuđenje među gledateljima raste dok se približava dan kada će se novi učesnici useliti u Belu kuću. Dok su neka imena već poznata javnosti, većina zadrugara biće otkrivena tek prilikom njihovog ulaska u rijaliti, što dodatno povećava nestrpljenje i interesovanje fanova.

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutić

Željko i Stefan Karić, zvanični učesnik Elite 8

Pregovori sa Velikim šefom, Željkom Mitrovićem, koji je ključna figura u organizaciji rijalitija, još uvek su u punom jeku. Mitrović je poznat po tome što u svakom novom izdanju rijalitija uspeva da privuče pažnju javnosti sa pažljivo odabranim učesnicima. Trenutno su u centru pažnje svi nagoveštaji i naznake o potencijalnim takmičarima koji će se boriti za titulu u najnovijoj sezoni.

Foto: Instagram.com

Ana Spasojević

Dok fanovi čekaju zvanične potvrde produkcije o učesnicima, stranica posvećena rijalitiju objavila je neka imena koja su danas uhvaćena ispred zgrade Pinka. Prema poslednjim informacijama, među učesnicima bi se mogla naći Ana Spasojević, koja je već poznata publici iz prethodnih sezona. Pored nje, najavljena su i imena Ivana i Sandra, za koje se očekuje da će biti prisutne od početka septembra, kada nova sezona zvanično počne.

Foto: Republika

Ivana Keneški

- Ana Spasojević učesnica, Ivana, nova učesnica i Sandra - stajalo je u opisu popularne Instagram stranice.

Republika

Foto: Republika

Sandra Jovanović

Ova najava je uzburkala stranicu posvećenu rijalitiju, a fanovi su odmah počeli da raspravljaju o novim i starim učesnicima, izražavajući svoje nade i očekivanja za nadolazeću sezonu. Svaka nova informacija o potencijalnim zadrugarima izaziva veliku pažnju i brojne reakcije, što ukazuje na to da će "Zadruga 8 - Elita" biti još jedan uzbudljiv i nepredvidiv period za sve obožavaoce rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading