UŽIVA ZA SVIH 50.000 EVRA! Isplivale šok fotke Aneli Ahmić iz Dubrovnika - EVO SA KIM PROVODI VREME DO ELITE 8!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve pršti od luksuza!

UŽIVA ZA SVIH 50.000 EVRA! Isplivale šok fotke Aneli Ahmić iz Dubrovnika - EVO SA KIM PROVODI VREME DO ELITE 8!

Foto: Printscreen/Instagram

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić, koja je osvojila drugo mesto u popularnom rijalitiju "Elita", trenutno se odmara u prelepom Dubrovniku. Nakon finalne noći 13. jula, kada je nagrada iznosila 50.000 evra, Aneli je odlučila da provede vrele letnje dane u ovom predivnom gradu. Ona se nalazi u društvu svoje ćerke Nore, i obema društvo prave dugogodišnji prijatelji, koji su takođe na odmoru sa svojom decom.

Na brojnim slikama koje su dospele u javnost, može se videti deo atmosfere sa plaže, gde Aneli i njeni prijatelji uživaju u bogatom i šarenom izboru egzotičnog voća i drugih gurmanskih poslastica. Trpeza ispred Aneli puna je raznih specijaliteta, što sugeriše da se ova letnja avantura odvija u izuzetno luksuznom okruženju. Fotografije i snimci sa plaže pokazuju da svi prisutni uživaju u svakom trenutku ovog odmora.

S obzirom na to da je Milica Mitrović nedavno najavila početak nove sezone "Elite 8", koja počinje 7. septembra, mnogi obožavaoci se nadaju da će Aneli ponovo biti deo rijalitija. Iako Aneli još uvek nije zvanično potvrdila da li će učestvovati u novoj sezoni, ostavila je otvorenu mogućnost za povratak u rijaliti, što je dodatno uzbudilo njene fanove.

Foto: Instagram

Asmin Durdžić

Dok se Aneli i njeni prijatelji opuštaju na plaži, njen bivši partner i otac njene ćerke, Asmin Durdžić, boravi u Majamiju sa svojom devojkom Stanijom Dobrojević. Asmin često koristi društvene mreže da podeli trenutke iz svog života sa Stanijom, a njegova poslednja objava posebno je privukla pažnju. On je objavio fotografiju impresivnog automobila - Bugatija u Barbi roze boji, koji je vredan čak 3 miliona evra. Mnogi pretpostavljaju da je ovaj luksuzni automobil možda poklon za Staniju, s obzirom na to da je Asmin napomenuo da Stanija voli roze boju. Automobil još uvek nema registarske tablice, što dodatno intrigira pratioce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading