ZBOG OVOGA SVI OČEKUJU POČETAK SEZONE, NEVEROVATNO IZNENAĐENJE STIŽE U "ELITU 8"! Anita Stanojlović slučajno otkrila detalje: "JEDNA SPECIJALNA OSOBA..."

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi sa nestrpljenjem očekuju početak nove, uzbudljive, sezone!

ZBOG OVOGA SVI OČEKUJU POČETAK SEZONE, NEVEROVATNO IZNENAĐENJE STIŽE U "ELITU 8"! Anita Stanojlović slučajno otkrila detalje: "JEDNA SPECIJALNA OSOBA..."

Foto: Amig show

Pripreme za novu sezonu popularnog rijalitija "Elita" su u punom jeku i uzbudjenje među obožavaocima je na vrhuncu. Ljubitelji ovog emisijskog formata nestrpljivo iščekuju informacije o tome ko će se sve naći među učesnicima nove sezone. I dok se čini da je svaki detalj pažljivo praćen i analiziran, pritisak na organizatore i produkciju je sve veći.

Foto: TV Pink/printscreen

Karić i Mitrović

Željko Mitrović je iznenadio čitavu javnost saopštenjem da je prvi zvanični učesnik Stefan Karić, a javnost sa nestrpljenjem očekuje imena sledećih učesnika.

 

Interesantno je da su juče 20. avgusta aktuelna pobednica prethodne sezone rijalitija "Elita 7", Anita Stanojlović i poznata starleta i rijaliti-takmičarka Slađa Lazić Poršelina otišle na ručak zajedno. Ovaj događaj je privukao posebnu pažnju javnosti s obzirom na to da je otkriven prvi takmičar za novu sezonu. Nakon ručka Anita je izvukla svoj rokovnik i pripremila olovke u boji, što je izazvalo dodatno interesovanje.

- U pripremi - napisala je Anita, a mnoge je ova njena objava baš na dan kada smo saznali prvo rijaliti ime nateralo na misao da ona i Poršelina već kuju planove za narednu sezonu.

Ova objava je izazvala brojne spekulacije među fanovima i domaćim medijima, koji su se zapitali da li Anita i Slađa možda već planiraju svoje uloge i strategije za nadolazeću sezonu rijalitija. Ova situacija je dodatno podgrejala uzbuđenje i očekivanja vezana za novu sezonu, jer je očigledno da se sve pripreme odvijaju u velikom tajnom okruženju i da će svaki novi detalj biti pomno praćen i analiziran od strane vernih gledalaca, a stranica Anitine podrške je dodatno dolila ulje na vatru. Instagram stranica s potpisom Stanojovićka objavila je niz privatnih fotografija pobednice rijalitija uz karakterističan opis:

 

 

- Jedna specijalna osoba (persona) - napisala je stranica podrške, a s obzirom na to koliko su uticali na njenu pobedu, nema sumnje da ova objava nosi dublje značenje.

Da li ćemo Anitu zaista videti ponovo u Beloj kući u novoj sezoni, ostaje nam da saznamo, ali nema sumnje da će podrška ostati uz nju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading