ONA JE NJENA DESNA RUKA TOKOM PRIPREMA ZA "ELITU 8"! Procurile informacije sa Pinka - EVO KO pomaže Velikoj Šefici tokom spremanja nove sezone!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za svega nekoliko nedelja počinje nova sezona najgledanijeg rijalitija u regionu!

ONA JE NJENA DESNA RUKA TOKOM PRIPREMA ZA "ELITU 8"! Procurile informacije sa Pinka - EVO KO pomaže Velikoj Šefici tokom spremanja nove sezone!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Milica Mitrović, direktorka programa na TV Pink, nedavno je na Instagram profilu najavila novu sezonu rijaliti šoua "Elita 8", koja će biti spektakularna i nezaboravna. Ovaj novi projekat, koji je dosad neviđen na domaćim televizijskim prostorima, obećava da će doneti inovativan sadržaj, koji će privući veliku pažnju publike.

Foto: Shutterstock, Printscreen

"Elita" ilustracija

U ovoj sezoni očekuje se da će takmičari koji budu izabrani za učešće u "Elitu 8" uložiti sve svoje napore da pokažu najbolje osobine i veštine da bi osigurali svoje mesto unutar rijaliti-kuće. Sezona će, prema najavama, biti posebno uzbudljiva i dinamična, a gledaoci su već počeli da se raduju i iščekuju ko će sve biti deo ovog izvanrednog projekta.

Na društvenim mrežama se pojavila lista potencijalnih učesnika, koja uključuje neka poznata imena. Tako ćemo ponovo imati priliku da vidimo Anu Spasojević, Uroša Stanića, kao i popularnog Gastoza, koji je nedavno izašao iz zatvora. Tu su i Zvezdan Slavnić, Albert Galorini, Slađana Lazić, Nataša Radan, Sita Ahmić, Aleksandra Jakšić, Meli Lakić, Aleksandar, Marija Jokić i Ivana Keneski. Ova imena su izazvala veliko iznenađenje među fanovima i dodatnu dozu uzbuđenja pred početak nove sezone.

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Pas Lusi

Velika Šefica Milica Mitrović ulaže ogroman trud i resurse u pripreme za novu sezonu. Putem svog Instagram profila je pokazala koliko je posvećena svom poslu, objavljujući fotografiju svoje poslovne tašne na ružičastom krevetu, dok njen verni ljubimac pas Lusi ponosno pozira pored nje. Ovaj prizor iz objekta ružičaste televizije je svima pokazao koliko je Milica posvećena svom poslu i koliko je posvećena organizaciji i pripremama za nadolazeću sezonu, a Lusi je pokazala kako izgleda biti Miličina "desna ruka". Inače, čelnica ružičaste televizije svoje ljubimice nosi u brendiranim torbama, oblači im brendirane krpice sa potpisom Diora, Luj Vitona i slično.

S obzirom na uspehe prethodnih sezona rijalitija, svi su veoma uzbuđeni i nestrpljivi da vide šta će novo doneti "Elita 8" i šta sve Mitrovići spremaju za svoje gledaoce. Očekivanja su velika, i čini se da će nova sezona biti još veći hit od prethodnih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading