STARLETA IZ BOLNICE ULAZI U ELITU 8! Pravo sa OPERACIJE stiže u rijaliti, spremna je i da POMUZE KRAVE na Farmi (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić stigla na operaciju kako bi potpuno promenila lični opis za novi ulazak u rijaliti!

Portal Republika je danas ispratio bivšu učesnicu rijaliti šou-programa "Elita 7", Slađu Lazić, poznatiju kao Poršelina, na privatnu kliniku za plastičnu hirurgiju. Kako nam je otkrila na licu mesta, odradiće kompletan estetski remont, te priznala da su već započele pripreme za ponovni boravak na imanju u Šimanvcima.

Međutim, po svemu sudeći, postoji mogućnost da Belu kuću, gde je do sada boravila pred kamerama, zameni štalom, te se tako oproba i kao takmičarka rijalitija "Farma", koji ponovo kreće sa emitovanjem ovog septembra.

- Ovo je najverovatnije priprema za "Elitu 8", da! Iskreno, ja rijaliti volim, meni je rijaliti promenio život i ja se tamo jako lepo snalazim. Ove sezone sam ušla i superfinale, tako da što se mene tiče. ulazim ili u "Elitu" ili na "Farmu" - otkriva Poršelina za Republiku, te priznaje i u kom rijalitiju Željka Mitrovića bi se pre našla:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić se sprema za ulazak u Elitu 8

- Znaš kako, ja bih, naravno, više volela da uđem u "Elitu", jer ja pripadam eliti! Ali, što se tiče "Farme", mislim da bih se lepo snašla na selu. Ja bih volela i da se u tome oprobam. Ja sam dete sa Zlatibora, želim da pokažem ljudima kako ja zapravo znam sve da radim, da se sve to snimi i da vidimo svi kako bih se ja tu snašla. Ništa mi ne bi palo teško od poslova, znam sve! Mene je pokojna baka sve naučila, i da muzem kravu, pravim sir, skupljam seno... Ljudi to ne znaju o meni, a ja sam zapravo sve to što su mislili da nisam kad sam ulazila u rijaliti. Znači, mogu da budem blindirana starleta dve godine, a mogu i da budem jedna normalna devojka koja može da živi na farmi.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić je spremna da pomuze krave na Farmi

Međutim, iako je svo znanje prikupila od pokojne bake, Lazićeva ističe da momke ne privlači svojim umećem u kuhinji, već ipak nečim drugim.

- Ja ne osvajam momke preko kuvanja... (smeh) Ja momke osvajam isključivo preko blinde! Znaš kako, što kaže jedan moj drug: "Nikad se neću setiti kakvu mi je sarma spremila, nego kakva je u krevetu bila"! Time se i ja vodim, to je to - zaključuje Slađa za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić pred operaciju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Max

02.09.2024 18:09

A na slici ponos u gacama veci no u Bekama .