ANELI KRENULA DA SE BACI SA ĆERKOM SA TERASE?! Isplivala uznemirujuća INFORMACIJA, nastao neviđeni KARAMBOL u porodičnom domu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžič odgovorio majci svog deteta na šokantne tvrdnje!

ANELI KRENULA DA SE BACI SA ĆERKOM SA TERASE?! Isplivala uznemirujuća INFORMACIJA, nastao neviđeni KARAMBOL u porodičnom domu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rat između bivših emotivnih partnera Aneli Ahmić i Asmina Durdžića i dalje plamti, a poslednji obrt događaja uključuje oštre reči i šokantne tvrdnje. Nakon što je Aneli nazvala Durdžića "tatom-monstrumom", Alibaba se oglasio i uzvratio udarac, iznoseći šokantne tvrdnje o majčinstvu drugoplasirane učesnice rijalitija "Elita 7".

Naime, u svojoj izjavi za domaće medije, Durdžić je ponovo optužio svoju bivšu partnerku da je u jednom momentu želela da se baci sa naslednicom sa terase dok su još uvek bili zajedno.

- Ja monstrum, a ti htela da se baciš s detetom sa terase još dok sam bio s tobom i davao ti sve što imam u životu?! Zmijurino, ne palacaj jezikom, ne prosipaj otrov i ne izazivaj me! Tebe sam štedeo ovih meseci dok su me tvoja sestra i majka najstrašnije pljuvale, ali sad si izašla, pa pazi šta pričaš. Nora će sama videti ko joj je majka što je ostavila deset meseci i jahala u rijalitiju do plafona i tako zaradila, baš se namučila... Još postala poznata po abortusu - poručio je Asmin, prenosi Pinkov portal.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin optužio Aneli da je htela da se baci sa terase

Podsećanja radi, Aneli je istakla da ju je najviše povredilo to što je Alibaba dozvolio izabranici Staniji Dobrojević da javno govori o njihovoj naslednici, a na to je Alibaba brutalno odgovorio. Međutim, Aneli nije ostala dužna i odlučila je da se ponovo oglasi i oštro kritikuje oca svog deteta.

Nori ni ne treba tata monstrum, kratko i jasno. Nora ima mamu koja joj je sve u životu omogućila i koja će joj omogućiti. Nagrada je samo nagrada, ali nemoj zaboraviti da sam zaradila i svoj honorar - poručila je Aneli Asminu putem Pinkovog portala, te dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Drama Aneli i Asmina se nastavlja

Nori će biti obezbeđeno i omogućeno shodno tome sve što poželi da ima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading