STIGLA NA PINK DA POTPIŠE UGOVOR ZA "ELITU 8"! Otkrivena NOVA TAKMIČARKA rijalitija - svi je znate!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša takmičarka stigla na razgovor i potpisivanje ugovora!

STIGLA NA PINK DA POTPIŠE UGOVOR ZA "ELITU 8"! Otkrivena NOVA TAKMIČARKA rijalitija - svi je znate!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7Slađa Lazić izazvala je dosta pažnje objavom na Instagramu, gde je otkrila da je stigla na televiziju Pink. Odmah su se javili brojni fanovi i pratioci koji su počeli da nagađaju da li je Slađa došla na potpis ugovora za narednu sezonu rijalitija "Elita 8".

Lazićeva je izazvala pravu pometnju među svojim obožavaocima koji su brzo počeli da komentarišu i postavljaju pitanja o njenom mogućem povratku na male ekrane. Mnogi su izrazili oduševljenje i podršku, ističući da bi voleli da je ponovo vide u rijalitiju.

Republika

Foto: Instagram.com

Slađa Lazić Instagram

 


Iako je Slađa Lazić ostala tajnovita u vezi sa razlogom posete Televiziji Pink, mnogi su počeli da spekulišu o mogućem učešću u narednoj sezoni rijalitija "Elita 8". Njeni pratioci su se pitali da li će se ona vratiti u takmičenje i kakav bi njen povratak značio za dinamiku i atmosferu u kući.

Slađa Lazić je ostavila značajan utisak tokom svog učešća u prethodnoj sezoni rijalitija "Elita 7". Njena autentičnost i hrabrost su je istakle među ostalim takmičarima, a njeni emotivni trenuci su dirnuli mnoge gledaoce.

Iako je poseta Televiziji Pink podigla dosta prašine, Slađa Lazić još uvek nije otkrila svoje planove za budućnost. Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će se ona zaista vratiti na male ekrane i ponovo zakoračiti u svet rijalitija. Svakako, njena poseta Televiziji Pink je izazvala veliko interesovanje javnosti i ostavlja mnogo prostora za nagađanja o njenim budućim koracima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan

13.08.2024 17:00

Dajte nove i normalne.