PUČE RASKID! Čeka se Mionina reakcija nakon VELIKOG BRODOLOMA, objavljeno šta se desilo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić se oglasila i sve iznenadila porukom.

PUČE RASKID! Čeka se Mionina reakcija nakon VELIKOG BRODOLOMA, objavljeno šta se desilo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša takmičarka rijalitija „Elita 7“, Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, iznenadila je svoje pratioce na Instagramu objavom šokantne poruke. Mnogi su se zapitali kome su upućene njene reči: „Ako ti prija, onda ne puštaj. Mislim, pusti ti, ako si glup

Sladja Lazić, koja je stekla popularnost učešćem u rijalitiju „Elita 7“, podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu poruku koja je izazvala različite reakcije. Mnogi su pretpostavili da je ova poruka upućena misterioznom muškarcu sa kojim je nedavno raskinula.

Foto: Instagram.com

Slađa Lazić Instagram

 


Nakon objave ove enigmatične poruke, javnost je burno reagovala, spekulišući o tome kome je poruka namenjena i šta bi mogla da znači. Sladja Lazić nije dala nikakav dodatni komentar na ovu objavu, ostavljajući svoje pratioce u neizvesnosti.

Sladja Lazić, poznatija kao Poršelina, veoma je popularna na društvenim mrežama, gde često deli kontroverzne i provokativne sadržaje. Njena ličnost i stavovi često su tema rasprava i intrigiraju javnost.

Nakon učešća u rijalitiju „Elita 7“, Sladja se posvetila razvoju svoje karijere na društvenim mrežama, gde je stekla veliki broj pratilaca. Njen život van rijaliti sveta intrigira mnoge, a objave poput ove poslednje samo doprinose interesovanju javnosti za njen život i stavove.

Sladja Lazić, poznatija kao Poršelina, i dalje intrigira javnost svojim provokativnim objavama na društvenim mrežama. Inače, svi se pitaju kako će na ovo reagovati Miona Jovanović, koja se sa Slađom družila tokom boravka u rijalitiju, da li će joj pružiti utehu posle ovoga. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading