ANELI AHMIĆ U OPŠTOJ PANICI! Pojavio se snimak sa kamere, trčala po PARKINGU, totalni haos! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatična situacija kod naših starleta!

ANELI AHMIĆ U OPŠTOJ PANICI! Pojavio se snimak sa kamere, trčala po PARKINGU, totalni haos! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Starlete Aneli Ahmić i Slađa Lazić, poznate po svojim učešćima u rijalitiju "Elita 7", doživele su neprijatnost na parkingu kada su primetile da im je automobil nestao. Kako bi skrenule pažnju na ovaj problem, odlučile su da snime video i objave ga na društvenoj mreži Instagram.

U videu koji su objavile, Aneli i Slađa su izrazile svoje ogorčenje zbog nestanka automobila, ističući kako se osećaju bespomoćno i izloženo. Njihove objave brzo su postale viralne, a njihovi pratioci su masovno delili video kako bi skrenuli pažnju javnosti na ovaj slučaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Međutim, situacija se vrlo brzo rešila zahvaljujući efikasnoj reakciji nadležnih organa i pomoći javnosti. Nakon što je video postao viralan, javila se osoba koja je primetila sumnjivo ponašanje na parkingu i koja je imala ključne informacije o nestalom automobilu.

Policija je odmah reagovala i uspela da locira vozilo, vraćajući ga vlasnicama Aneli Ahmić i Slađi Lazić. Ova brza reakcija i efikasno rešenje situacije su izazvali olakšanje kod starleta i njihovih pratioca, koji su bili zabrinuti zbog ovog događaja.

 

 


Nakon što im je automobil vraćen, Aneli i Slađa su se javno zahvalile policiji i svima koji su im pružili podršku tokom ovog neugodnog iskustva. Takođe, iskoristile su priliku da apeluju na odgovorno ponašanje prilikom parkiranja i pozvale sve da budu pažljivi i obazrivi kako bi se izbegle slične situacije u budućnosti.

Ovaj događaj je još jednom pokazao važnost brze reakcije i podrške zajednice u rešavanju problema, te je Aneli Ahmić i Slađa Lazić istakle koliko im znači podrška koju su dobile od svojih pratioca tokom ovog događaja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading