POLICIJA INTERVENISALA ZBOG UČENICE ELITE! Zbog incidenta reagovali nadležni organi, ovo će je skupo koštati!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite pravila haos i bahatila se na putu.

POLICIJA INTERVENISALA ZBOG UČENICE ELITE! Zbog incidenta reagovali nadležni organi, ovo će je skupo koštati!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Bivša učesnica rijalitija "Elite", Slađa Poršelina, poslednjih dana izaziva osude na društvenim mrežama zbog svog bahatog ponašanja. Incident u jednom kafiću, gde je navodno pravila haos zbog nedostatka jagode u šampanjcu, samo je jedan u nizu kontroverznih događaja koje je izazvala svojim postupcima.

Nedavno je Slađa na svom Instagram profilu podelila video snimke na kojima se vidi kako je zaustavljena od strane saobraćajne policije zbog prebrze vožnje. Ovi snimci su izazvali dodatnu pažnju javnosti i ponovo podstakli raspravu o njenom ponašanju.

Ubrzo nakon ovog incidenta, Poršelina je objavila još jedan video snimak na kom se vidi kako prima kaznu zbog prekršaja prebrze vožnje. Ovi događaji su izazvali veliku pažnju javnosti i podstakli diskusiju o odgovornom ponašanju u saobraćaju.

 

Slađino ponašanje nakon izlaska iz rijalitija "Elite" izaziva različite reakcije u javnosti, a njeni postupci izazivaju podeljena mišljenja. Ovo je samo jedan u nizu primera kako javne ličnosti svojim postupcima mogu uticati na percepciju javnosti o njima.

Inače, bvša učesnica rijalitija Elita Slađa Poršelina već je uradila nekoliko operacija i promenila estetski na sebi šta je želela, ali se tu ne zaustavlja. Naime, ona planira da operiše i grudi, nakon što prođe malo vremena i dosadašnje rane zarastu. 

- Pre svega da kažem da nije tačno da kopiram Maju. Ja sve sama finansiram, a i da mi plaća neko, to je moja stvar. Imamo još da radimo i grudi. Malo sam još pod ožiljcima, ali tu je šminka da to prekrije. Još malo ćemo, ne stajemo još - rekla je Slađa za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading