IZBIO HAOS U STUDIJU! Pojavio se SNIMAK Slađe Poršelina - NOKAUTIRALA devojku iz PUBLIKE?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car prozvao bivšu takmičarku ,,Elite" Slađu Poršelinu!

IZBIO HAOS U STUDIJU! Pojavio se SNIMAK Slađe Poršelina - NOKAUTIRALA devojku iz PUBLIKE?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši takmičar ,,Zadruge" Filip Car je očigledno verni fan i gledalac emisije ,,Narod pita", što je i prošle noći dokazao, dok je gledao emisiju u kojoj je gošća bila Slađa Lazić poznatija kao Blinda Poršelina. 

Naime, Filip Car je na Instagram profilu objavio snimak iz emisije ,,Narod pita", a potom označio Lazara Čolića Zolu, bivšeg dečka Slađe Poršeline i obratio mu se uz pošalicu:

- Zola, burazeru, Poršelina ti dominira, da nisi stavio stori, ne bi video ovu epsku scenu - glasi status Filipa Cara, a potom dodao:

- Publika izgleda nije blindirana, pa ih je Blinda nokautirala. 

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car proziva Slađu Lazić Poršelinu

Bivša učesnica rijalitija Elita Slađa Poršelina već je uradila nekoliko operacija i promenila estetski na sebi šta je želela, ali se tu ne zaustavlja. Naime, ona planira da operiše i grudi, nakon što prođe malo vremena i dosadašnje rane zarastu. 

- Pre svega da kažem da nije tačno da kopiram Maju. Ja sve sama finansiram, a i da mi plaća neko, to je moja stvar. Imamo još da radimo i grudi. Malo sam još pod ožiljcima, ali tu je šminka da to prekrije. Još malo ćemo, ne stajemo još - rekla je Slađa za Pink.rs, pa je pomenula Anitu Stanojlović i to da li su u kontaktu:

- Baš sam se malopre s Anitom čula. Treba da odem u Kruševac kod nje ujutru i dolazimo posle zajedno za Beograd. Aneli je bila tu, imale smo emisije. Imam veliko prijateljstvo sa Anitom i Anđelom, kao i Aneli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

11.08.2024 05:27

ŽALOSNI SU ONI KOJI PODRŽAVAJU SLAĐU PORŠELINU...GLUPA...NEŠKOLOVANA...GAĐA SE PADEŽIMA...ONA JE KOLATERALNA ŠTETA...NASPRAM ZLIH I NEOBRAZOVANIH U ELLITY...SLAĐA PORŠELINA SVAKAKO NIJE ELLITA