ŠOK-BOMBA UŽIVO NA PINKU! Operisana Slađa Lazić izazvala totalnu pometnju, više ne liči na sebe, a OVO je tek početak!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić šokirala gledaoce novim izgledom.

ŠOK-BOMBA UŽIVO NA PINKU! Operisana Slađa Lazić izazvala totalnu pometnju, više ne liči na sebe, a OVO je tek početak!

Foto: printscreen/RTVPink

Slađa Lazić

Bivša učesnica rijalitija "Elita" Slađa Lazić Poršelina večeras gostuje u emisiji "Narod pita", zajedno sa Nenadom Macanovićem Bebicom i Slađom Lazić Bošković, a njeno pojavljivanje izazvalo je totalnu buru na društvenim mrežama, s obzirom da je gotovo neprepoznatljiva nakon korekcija. Odmah na početku je istakla koliko je zadovoljna rezultatima i da će definitivno još nešto menjati na sebi vremenom. 

Gledaoci su definitivno primetili promenu, a kako tek slede uključenja, ostaje nam da vidimo šta će pitati Slađu i kako će prokomentarisati njen izgled.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Slađa Lazić Poršelina

- Radim nos i kapke, mačije oči, a sledećeg puta videćemo da li ćemo raditi grudi odmah ili... Ja sam za to da legnem i uradim sve kompletno, ali to verovatno neće moći. Moj doktor je insistirao da me prvo pogleda, pa da se sve dogovorimo - ispričala je Slađa Lazić za Republiku, nakon pomenute intervencije.

Inače, Republika je nedavno otkrila da je Slađa u tajnoj vezi sa imućnim bogatašem, kog ne želi da prikazuje javnost, a nedavno je i ona potvrdila da će uskoro stati sa njim na "ludi kamen". 

Lazićeva je na Instagram storiju objavila prepisku sa misterioznim tajkunom, u kom joj on govori da će je oženiti, a kako nije mogla da sakrije sreću, odlučila je da podeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži.

Republika

Foto: Instagram.com

Slađa Lazić Poršelina

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

10.08.2024 06:20

KOGA GLUPA, NEPISMENA I PROMAŠENA SLAĐA PORŠELINA INTERESUJE...NA ŽALOST U SVAKOM POGLEDU JE PROMAŠAJ...NIJE POTVRDA ZA SVO ZLO...