RUSVAJ U DOMU DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Pojavile se PRVE FOTKE šta se desilo u stanu, voditeljka ostala ŠOKIRANA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević podelila je sa pratiocima šta se desilo u njenom stanu!

RUSVAJ U DOMU DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Pojavile se PRVE FOTKE šta se desilo u stanu, voditeljka ostala ŠOKIRANA!

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka televizije Pink, Dušica Jakovljević, iznenadila je svoje pratioce na Instagramu objavivši snimak iz svoje kuhinje. Na snimku se vidi da joj je palo jaje na pod, što je izazvalo pravi haos na pločicama.

U videu koji je brzo postao viralan, Dušica je pokazala svoju autentičnost i spontanost, ne skrivajući svoj kulinarski neuspeh. "Ali nikada mi jaja nisu bolje ispala", napisala je Dušica u opisu videa, uz smajli koji plače od smeha. Ovaj iskreni snimak oduševio je njene pratioce koji su se nasmejali situaciji i pohvalili Dušicu što je podelila ovaj neplanirani trenutak sa njima.

Foto: Instagram.com

Dušici Jakovljević ispalo jaje na pločice

 


Komentari ispod objave brzo su se nizali, a fanovi su iskazali simpatije prema Dušici zbog njene iskrenosti. "Bravo za iskrenost", "Ovo je prava reakcija, svaka čast", "Nema ništa slađe od tvoje iskrenosti" - samo su neki od komentara koji su podržali voditeljku u ovom neobičnom trenutku.

Dušica Jakovljević poznata je po svojoj autentičnosti i neposrednosti, a ovaj snimak samo je još jedan dokaz koliko je voditeljka prirodna i bez dlake na jeziku. Njen pristup privukao je veliki broj vernih fanova koji cene njenu iskrenost i sposobnost da se smeje sopstvenim neuspesima.

Ovaj snimak Dušice Jakovljević izazvao je veliku pažnju jer je poslužio kao podsetnik da je u redu praviti greške i da je važno sa njima izaći na kraj na pozitivan način. Dušica je svojim primerom pokazala kako se nositi sa neočekivanim situacijama i kako pronaći humor čak i u trenucima kada nam se čini da nam sve ide naopako.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

30.07.2024 06:01

KOGA JOŠ INTERESUJE DUŠICA...KOJA NIJE NORMALNA...KAD KRENE NA STOLICI DA SE VRPOLJI...PROSTO UTIČE NA MENE NEGATIVNO...NIJE BAŠ OK...ŽALOSNO...NIJE ŽENA BAŠ NORMALNA...