MATORA UNIŠTILA ANITU, RASKRINKALA AFERU O PROSTITUCIJI: Pobednica pokušala da se OPERE, a OVAJ detalj je zaboravila da IZMENI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora progovorila o aferi ,,Bajadera" i otkrila istinu čime se bavila njena bivša supruga Anita Stanojlović.

MATORA UNIŠTILA ANITU, RASKRINKALA AFERU O PROSTITUCIJI: Pobednica pokušala da se OPERE, a OVAJ detalj je zaboravila da IZMENI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com printscreen

Prošle noći u emisiji ,,Narod pita" voditeljka Ivana Šopić ugostila je bivše takmičare ,,Elite" Jovanu Tomić Matoru i Marka Đedovića. U jednom trenutku se uključila gledateljka, koja je upitala Matoru da progovori o aferi ,,Bajadera". 

Podsetimo, afera ,,Bajadera" osvanula je pred sam kraj rijalitija, u kojoj je pobednica Anita Stanojlović dovedena u kontekst da se u tom lokalu bavila najstarijim zanatom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović u emisiji ,,Narod pita"

 

- Po pitanju snimaka, okej, snimci su isečeni, evo da uzmemo i da su isečeni, ali mi vidimo kako ulazi u sobu, šta je tu isečeno? Te stvari koje je meni Žana pričala su se poklopili sa snimcima, ne znam da li je bila prostituka, ali da je radila nešto sa tim ljudima, jeste. Meni je jedna osoba ispričala da je Anita bila sa njegovim drugom, a da je on bio sa drugim dečkom, tu je nečega bilo - ispričala je Matora, pa dodala:

- Tako da je tu nečega bilo, mislim da je tu još nesto svašta nešto bilo, to pranje, sečeno, ne zanima me više da ulazim u to. Znam i da ljudi koji su pričali Žani su njeni prijatelji dugogodišnji. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora u emisiji ,,Narod pita"

 

- Meni Žana nije pričala, sve i da je bilo odnosa između dvoje ljudi, svi mi imamo... Da je bila životinja ili nešto, to bi bilo strašno. Imala je odnos i sa Matorom prošle sezone, svi živi su imali odnose, nisu baš svi. Što se prostitucije tiče, znam da je laž - dodao je Đedović. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading