HITNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA PRED KRAJ "ELITE": Vanredno UBACIVANJE u rijaliti - stiže najveća KAZNA za Miljanu Kulić! ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras u emisiju kod voditeljke Dušice Jakovljević stiže Marija Kulić!

HITNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA PRED KRAJ "ELITE": Vanredno UBACIVANJE u rijaliti - stiže najveća KAZNA za Miljanu Kulić! ŠOK!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Ponedeljak je dan koji je rezervisan za specijalnu emisiju "Elite" koju vodi voditeljka Dušica Jakovljević, a večeras se priprema nešto neočekivano. Naime, ljubitelji rijaliti šou programa neće ostati ravnodušni na sve ono što im je Veliki Šef pripremio, a o ovoj emisiji će se dugo pričati.

Naime, Jakovljevićeva će u televizijskom studiju u Šimanovcima ugostiti bivšu učesnicu "Zadruge" Mariju Kulić, majku aktuelne učesnice Miljane Kulić, koja će, kao i uvek, bez dlake na jeziku komentarisati aktuelne teme u Beloj kući.

Republika

Foto: TikTok.com

Mairja Kulić stiže u "Elitu 7"

Podsećanja radi, Marija Kulić, majka Miljane Kulić, redovno se oglašava putem društvenih mreža, a sada je obavestila pratioce da je sinoć doživela veliku neprijatnost. Naime, kako Marija kaže, juče se prestravila zbog toga što su izvesni avioni leteli nisko iznad Niša. 

Dragi ljudi, pre deset minuta je avion prošao neposredno iznad našeg krova u Nišu. Nikada se ovo nije desilo. Svi smo skočili iz kreveta i umrli od straha. Zamislite da je krov na sprat ili zgrada - napisala je Marija, te objavila snimak, na kom se čuje zvuk aviona, ali, tu nije bio kraj.

Republika

Foto: E stock

Marija Kulić stiže u "Elitu 7"

Evo ga drugi, pre tri minuta - napisala je Kulićeva, a ubrzo se Miljanina majka oglasila treći put.

Šta je ovo sa avionima? Reflektori se upalili na kapiji - pitala se Kulićeva, koja nije imala mira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
poy

01.07.2024 14:07

Pretres je bio najbolja emisija pocinjao u pristojno vreme a sada pomerili za 3 sata za glupetanja Dusice Jakovljevic i retrospektivu retrospektive desavanja vec pretresenih sinoc sa Darkom. Smor od dupliranja samo da doticna ima sta da radi a mogli su joj dati i da opet cita reklame sta bi joj falilo ima iskustva.

Odgovori 18 8