STANISLAV PRIZNAO DA LI JE PRETUKAO BIVŠU ŽENU: Objavio sve DOKAZE, pa spomenuo i DOSIJE U POLICIJI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak otkrio sve o nasilju nad bivšom suprugom!

STANISLAV PRIZNAO DA LI JE PRETUKAO BIVŠU ŽENU: Objavio sve DOKAZE, pa spomenuo i DOSIJE U POLICIJI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći voditelj Darko Tanasijević u emisiji ,,Narod pita" ugostio je Maju Marinković i njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka. Naime, žestoka emisija dobila je svoj epilog kada se uključila gledateljka koja je napala Krofaka zbog njegove bivše supruge. 

Naime, poznato je da se tokom trajanja rijalitija ,,Elita 7" u medijima pojavila prepiska u kojoj njegova bivša supruga tvrdi da ju je Stanislav pretukao, što je on prošle noći odlučio da demantuje. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak u emisiji ,,Narod pita" sa Majom Marinković

 

Međutim, te prepiske je potvrdila i njegova ćerka Vanesa, da je sve istinito što piše. 

- Moja ćerka je pod uticajem majke i mora da radi kako joj se tamo kaže. U svoje vreme će sve saznati šta bude trebalo da sazna - poručio je Stanislav, pa dodao kasnije:

- Gospođo, ja sam profesionalni borac, da sam je tukao, bio bih u zatvoru ili zaveden u policiji da sam je pretukao.

Ceo snimak pogledajte u nastavku:

 

 

Podsetimo, u sinoćnoj emisiji "Narod pita", Maja Marinković je iznenadila publiku otkrivši fotografiju koju je nedavno slikala u svom stanu u Beogradu. Na slici su bili ona i njen bivši dečko Stanislav Krofak, kako poziraju pred žurku.

Ova gest Maje Marinković nije prošla neprimećeno, jer su njeni emotivni odnosi sa bivšim partnerom predmet interesovanja mnogih. Fotografija je izazvala brojne reakcije i spekulacije među gledaocima, a Maja nije krila svoje emocije dok je pričala o ovoj slici.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading