PROCURILA INFORMACIJA IZ PRODUKCIJE "ELITE": Pink prekinuo ĆUTNJU o Maji i Stanislavu, doneta MOMENTALNA odluka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Stanislav Krofak biće večeras gosti emisije "Narod pita"!

PROCURILA INFORMACIJA IZ PRODUKCIJE "ELITE": Pink prekinuo ĆUTNJU o Maji i Stanislavu, doneta MOMENTALNA odluka!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Večeras je u emisiji "Narod pita" zakazano dugoočekivano suočavanje Maje Marinković i Stanislava Krofaka, bivšeg para koji je bio predmet brojnih medijskih spekulacija. Nakon njihovog zajedničkog angažmana u rijaliitju "Elita 7", mnogi su se nadali da će njihova ljubavna priča dobiti srećan nastavak.

Međutim, javnost je ostala zatečena kada su procurile informacije o Majinom kontaktu sa Filipom Carem, što je dovelo do naglog preokreta u njihovom odnosu. Mnogi su nestrpljivo čekali da čuju direktno iz njihovih usta šta se zaista događalo iza kulisa njihove veze i kako su se stvari odvijale nakon napuštanja imanja u Šimanovcima.

Republika

Foto: ATA Images,Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković i Stanislav Krofak će se večeras naći u "Narod pita"

Podsećanja radi, oko odnosa između Maje Marinković i Stanislava Krofaka podiglo se mnogo prašine. Iako naizgled deluje kao da ona čeka da se on smiluje da budu ponovo u vezi, u međuvremenu su se raširile glasine da Maja zapravo koristi Krofaka kako bi se domogla Filipa Cara koji živi blizu MMA borca, a na kraju se pronela čak i priča da se Panteri sviđa Aleksandra Nikolić koja je Caru rodila dete. 

Inače, kako smo već pisali, popularna starleta već neko vreme sumnja da je u drugom stanju i čeka da vidi da li će Stanislav Krofak da otpočne vezu s njom, pa da mu kaže lepe vesti ili će otići na abortus, zbog čega je pala u depresiju. Detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading