ŠOK-BOMBA STANISLAVA KROFAKA NAKON CAREVOG POZIVA SA MAJOM: Marinkovićeva će napraviti haos zbog ove njegove odluke!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak oduvao Maju Marinković samo jednim potezom.

ŠOK-BOMBA STANISLAVA KROFAKA NAKON CAREVOG POZIVA SA MAJOM: Marinkovićeva će napraviti haos zbog ove njegove odluke!

Foto: ATA Images,Printskrin/RTV PINK

Filip Car danas je gostovao u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je otkrio da ga je Maja Marinković kontaktirala odmah po izlasku iz "Elite", iako je rekla da je na taj odnos stavila tačku i da je Car više ne zanima, s obzirom da je zainteresovana za Stanislava Krofaka sa kojim pokušava da izgladi odnose:

- Šta ti misliš? Malo sam otvorio dušu kad je Aleksandra u pitanju, jer sam nemoćan. Zove me broj sakriven, rekao sam drugovima. Nikad nisam bio drukara, krio sam neke stvari. Znam i šta sam im babe radile, a ne one. Rekao sam joj: "Reci, Majo", a ona krene da se smeje i kaže: "Šta radi Lemurčina". Ona neka demantuje. Nemojte da kažete. Aleks me je baš razbesnela, rekla je da može da kumuje meni i Maji. Nisam čuo da je Maja nešto rekla za dete. Maja je krenula da se smeje preko telefona, ja sam joj lepo rekao da imam svoje probleme i da ganja svoje j*bače. Lepo sam joj rekao da me ne zove i da nisam zainteresovan. Ona nije krila ništa u rijalitiju, rekla je da je zaljubljena, ali ja kad dođem... Ne kažem da sam frajer, ali imaš ljude na koje je čovek slab, kao ja na Aleksandru, nekad na Dalilu ili Maju. Tako je i Maja, ja sam joj ta figura koja kad dođe može da joj poništi svaku emociju - govorio je Car.

Republika

Foto: ATA images, Printscreen/Pink TV

Maja Marinković, Stanislav Krofak i Filip Car

 

Odmah nakon njegovog gostovanja, za medije se oglasila i Maja, koja je otkrila da je Filip taj koji je uznemirava sa skrivenog broja i pokušava da dođe do nje. Stanislav priznaje da nije siguran kome da veruje, ali je jasno svima stavio do znanja da od veze sa Majom nema ništa:

- Pročitao sam. Ne znam, šta bih rekao i kome bih verovao. Maja mi je rekla da je on nju zvao, nisam ulazio u detalje - rekao nam je Krofak, a onda otkrio da li njegovi planovi o vezi sa Majom ostaju isti i nakon ovoga:

- Ne zanima me trenutno nikakva veza, želim biti sam neko vreme - poručio je on za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading