STANISLAVU DOSTAVLJEN DOKAZ O DRAMI MAJE I CARA! Marinkovićeva sve priznala jednoj osobi, sada je drži u šaci!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak ne zna kome da veruje.

STANISLAVU DOSTAVLJEN DOKAZ O DRAMI MAJE I CARA! Marinkovićeva sve priznala jednoj osobi, sada je drži u šaci!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković i Jovana Cvijanović postale su bliske prijateljice u "Eliti", a čini se da su prijateljstvo nastavile i u spoljnom svetu, pa se gotovo svakodnevno čuju i veoma često viđaju, a Jovana je upućena u sve detalje iz Majinog života.

Cvijanovićeva je putem Instagrama prokomentarisala Majinu dramu sa Filipom Carem, njihovu komunikaciju nakon rijalitija, a zatim se osvrnula i na Stanisalava Krofaka:

- Da li je istina da je Maja zvala Cara i upropastila jedini normalan izbor (Stanislava)? Hoće li biti zajedno? - glasilo je pitanje za Jovanu Cvijanović.

- Laž! - napisala je ona velikim slovima, pa dodala da ne želi otkrivati istinu o trenutnom odnosu Maje i Stanislava.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Cvijanović o Maji i Caru

Podsećanja radi, bivši zadrugar Filip Car je juče otkrio da ga je zvala Maja Marinković nakon što je izašla iz "Elite 7", a onda se i ona oglasila, te poručila da je on prvi kontaktirao sa njom. Marinkovićeva je sinoć kasno na društvenoj mreži Instagram ostavila poruku upozorenja Caru.

- Dobro veče! Skrinšotovi skrivenih poziva su za p*čke. Idem malo da odspavam, pa kada se vratim, nadam se da će napaćena duša naći jedan onako validan snimak, audio ili video. Stvarno me je sramota kome dajem na značaju - poručila je Maja putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading