OBELODANJENI DETALJI TAJNOG RAZGOVORA MAJE I CARA! Sve vreme ponižavali Stanislava, Filip poručio Krofaku da mu nije ni do kolena!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković kontaktirala bivšeg odmah po izlasku iz "Elite".

OBELODANJENI DETALJI TAJNOG RAZGOVORA MAJE I CARA! Sve vreme ponižavali Stanislava, Filip poručio Krofaku da mu nije ni do kolena!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nikola Mutić. Printscreen

Iako je govorila da je na odnos sa Filipom Carem stavila svaku tačku, Maja Marinković je odmah po izlasku iz "Elite" pozvala bivšeg dečka i jasno mu poručila da mu niko ne može stati na crtu, odnosno, da ga voli i dalje, a da su svi drugi momci u njenom životu samo usputne stanice. 

Filip je odlučio da u "Premijeri" obelodani sve detalje njihovog razgovora, a Stanislavu Krofaku se neće dopasti ono što je Car imao da kaže:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Filip Car

 

- Šta ti misliš? Malo sam otvorio dušu kad je Aleksandra u pitanju, jer sam nemoćan. Zove me broj sakriven, rekao sam drugovima. Nikad nisam bio drukara, krio sam neke stvari. Znam i šta sam im babe radile, a ne one. Rekao sam joj: "Reci, Majo", a ona krene da se smeje i kaže: "Šta radi Lemurčina". Ona neka demantuje. Nemojte da kažete. Aleks me je baš razbesnela, rekla je da može da kumuje meni i Maji. Nisam čuo da je Maja nešto rekla za dete. Maja je krenula da se smeje preko telefona, ja sam joj lepo rekao da imam svoje probleme i da ganja svoje j*bače. Lepo sam joj rekao da me ne zove i da nisam zainteresovan. Ona nije krila ništa u rijalitiju, rekla je da je zaljubljena, ali ja kad dođem... Ne kažem da sam frajer, ali imaš ljude na koje je čovek slab, kao ja na Aleksandru, nekad na Dalilu ili Maju. Tako je i Maja, ja sam joj ta figura koja kad dođe može da joj poništi svaku emociju - govorio je Car, pa otkrio da li će se videti sa Majom.

- Ne, lepo sam joj rekao. Ovo ne treba da shvati kao drukanje, ako je istina neka kaže da je istina i da je imala potrebu jer me nije dugo videla. Lepo sam joj rekao. Posle toga je bilo još par puta poziv bez broja, ne mogu da kažem da je ona jer je ćutala, posle je išla ona pesma( Šako Polumenta "Nemoj da se bojiš")

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading