MAJA BRUTALNO SPUSTILA CARA: Hitno oglašavanje nakon novog SKANDALA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva se oglasila pute storija na društvenoj mreži Instagram i začepila Filipu usta!

MAJA BRUTALNO SPUSTILA CARA: Hitno oglašavanje nakon novog SKANDALA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Antonio Ahel/ATAImages

Bivši zadrugar Filip Car je juče otkrio da ga je zvala Maja Marinković nakon što je izašla iz "Elite 7", a onda se i ona oglasila, te poručila da je on prvi kontaktirao sa njom. Marinkovićeva je sinoć kasno na društvenoj mreži Instagram ostavila poruku upozorenja Caru.

- Dobro veče! Skrinšotovi skrivenih poziva su za p*čke. Idem malo da odspavam, pa kada se vratim, nadam se da će napaćena duša naći jedan onako validan snimak, audio ili video. Stvarno me je sramota kome dajem na značaju - poručila je Maja putem storija na društvenoj mreži Instagram, koja je potvrdila ono što je juče izjavila:

Republika

Foto: Instaqgram.com

Objava Maje Marinković

- Zaista se ne bih bavila svojim bivšim odnosima, to je za mene završena priča. To što drugi meni šalju poruke, zovu sa skrivenog, pa kada vide da ne odgovaram na poruke i pozive, optužuju me da sam spominjala nečiju trudnoću, samo sam htela da objasnim da ja to nijednog trenutka nisam rekla, niti sam monstrum da se time bavim - rekla je Maja za "Pink.rs".

Podsećanja radi, juče se oglasio i Stanislav Krofak Pantera, koji je odlučio da stavi tačku na odnos sa Majom.

- Pročitao sam. Ne znam, šta bih rekao i kome bih verovao. Maja mi je rekla da je on nju zvao, nisam ulazio u detalje - rekao nam je Krofak, a onda otkrio da li njegovi planovi o vezi sa Majom ostaju isti i nakon ovoga:

- Ne zanima me trenutno nikakva veza, želim biti sam neko vreme - poručio je on juče za gorepomenuti medij.

Republika

Foto: ATA images, Printscreen/Pink TV

Stanislav se juče oglasio i stavio tačku na odnos sa Majom zbog Cara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading