MAJA UHVAĆENA U AKCIJI SA REPEROM NAKON ELITE: Sve pokušali da SAKRIJU, Stanislavu će POZLITI OD MUKE kada bude video DOKAZE! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper odgovorio starleti nakon javne poruke!

MAJA UHVAĆENA U AKCIJI SA REPEROM NAKON ELITE: Sve pokušali da SAKRIJU, Stanislavu će POZLITI OD MUKE kada bude video DOKAZE! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Prošlog leta na Crnogorskom primorju, popularni reper Dragomir Despić Desingerica upoznao se sa rijaliti zvezdom Majom Marinković. Njihova bliskost je brzo privukla pažnju javnosti, a fotografije na kojima su uhvaćeni zajedno na bazenu dovele su do spekulacija o njihovoj tajnoj vezi. Oboje su demantovali ove glasine, ističući da su samo prijatelji. 

Tokom Marinkovićkinog boravka u rijalitiju "Elita", Despić je javno iskazao podršku svojoj prijateljici i poželeo joj pobedu, a njihova interakcija nastavila se i nakon njenog izlaska iz rijalitija. Naime, Maja je objavila provokativan snimak na kojem pozira uz Despićev čuveni hit, a reper je javno pokazao simpatije lajkovanjem njene objave.

Ova neobična veza između popularnog repera i rijaliti zvezde nastavlja da intrigira javnost, dok oboje insistiraju da su samo prijatelji. Ostaje da vidimo kako će se njihov odnos dalje razvijati i da li će javno priznati svoje prave emocije.

Ceo snimak možete pogledati u nastavku.

 

 

Podsećanja radi, Desingerica je jednom prilikom javno prokomentarisao Maju Marinković i njeno učešće u rijalitiju.

- Ona je najjača glava u "Eliti" i vreme je da Maja pobedi ove godine! To je jedina prava priča. Vreme je da Maja uzme to prvo mesto, zato što to zaslužuje - poručio je reper i još jednom demantovao natpise od letos:

- Te priče od letos demantujem ponovo. Maja i ja smo super drugari, super smo blejali, bili na nastupu Teodore Džehverović, to je sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading