MAJA JAVNO ZAPRETILA ALEKS NIKOLIĆ! Direktno sa Pinka najavila TUŽBU, pa pomenula TRUDNOĆU sa Carem! ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva ne želi da štedi pobednicu "Zadruge 6""!

MAJA JAVNO ZAPRETILA ALEKS NIKOLIĆ! Direktno sa Pinka najavila TUŽBU, pa pomenula TRUDNOĆU sa Carem! ŠOK!

Foto: ATAImages

Takmičarka "Elite 7" Maja Marinković sinoć je bila gošća voditeljke Ane Radulović u emisiji "Narod pita", a na samom početku osvrnula se i na svoj odnos sa Filipom Carem, a onda je pobednici "Zadruge 6" Aleksandri Nikolić najavila tužbu.

- Da li su se emocije prema Caru ugasile - upitala je voditeljka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja najavila tužbi Aleks Nikolić

- Skroz. Rekla sam da neću pričati nijednu lošu reč za njega. Aleksandra je rekla da sam spominjala njenu trudnoću, to demantujem. Tužiću je, ako bude nastavila da glumi žrtvu preko mene. Ja sam joj čestitala trudnoću. Rekla je da će nam kumovati jer je sujetna i nesigurna. Ja joj ništa nisam uradila. To je završena priča - otkrila je Maja.

- Da si ostala trudna sa Filipom da li bi zadržala dete? - upitala je voditeljka.

- Ne znam iskreno, kada je Janjuš mene ostavio trudnu, Filip je bio uz mene i pomogao mi je da prevaziđem to. Ako on brine o svom detetu, to je odlično i želim im sve najlepše - rekla je Maja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marinkovićeva poželela Caru sve najbolje

Podsećanja radi, Maja je odmah nakon izlaska iz "Elite 7" saznala šta je Aleks pričala o njoj.

- Što se toga tiče ja sam njima poželela sreću, ne bih dalje komentarisala njihov odnos. O njemu kao svom bivšem partneru ne bih rekla ništa loše, o bivšima sve najlepše. A kada je ona u pitanju, videla sam da me je komentarisala u studiju i situaciju da sam ja u lošem kontekstu spominjala njenu trudnoću, što ja demantujem. To je čista laž! Ja shvatam da je ona tip devojke koja igra na kartu žrtve, ali do sada je već trebala da shvati da joj sa mnom to ne prolazi. Bude li nastavila to da tvrdi, videćemo se na sudu, za takve notorne laži koje spominje. Javili su mi da je izrazila želju da kumuje meni i Caru, ali moraću da je razočaram, u srpskoj tradiciji se za kumove biraju čestiti, časni i pošteni ljudi, a ona se ne uklapa u tu kategoriju - navela je Maja tada za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading