DUŠICA JAKOVLJEVIĆ POKAZALA SVETLUCAVI DONJI VEŠ! Voditeljka Elite sva u KRISTALIMA, a tek da joj vidite GRUDI kako su ispale (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka blista u kombinezonu!

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ POKAZALA SVETLUCAVI DONJI VEŠ! Voditeljka Elite sva u KRISTALIMA, a tek da joj vidite GRUDI kako su ispale (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Veliko finale rijalitija "Elite 7" je upravo počelo, a sve oči su bile uprte u voditeljku Dušicu Jakovljević koja je zadužena za doček takmičara u studio televizije Pink. Naime, Dušica je izabrala veoma ekstravagantnu kombinaciju koja je privukla pažnju svih prisutnih. Na sebi je imala kombinezon koji je istakao njenu liniju, naglašene naramenice i donji veš, što je dodatno privuklo pažnju gledalaca kraj malih ekrana.

Inače, u superfinalnoj noći sedme sezone rijaliitja "Zadruga" uzbuđenost raste iz minuta u minut s obzirom na to što se čak 20 učesnika bori za prvo mesto i nagradu od 100.000 evra, dok drugoplasirani osvaja 50.000 evra. Među takmičarima su Anita Stanojlović, Marko Đedović, Anđelo Ranković, Milena Kačavenda, Ivan Marinković, Nenad Aleksić Ša, Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš, Stanislav Krofak, Jovana Tomić Matora, Miona Jovanović, Lepi Mića, Milica Veličković, Slađa Lazić Poršelina, Nenad Macanović Bebica, Jelena Marinković, Aneli Ahmić, Uroš Stanić, Bojana Pavlović i Bora Terzić.

Poznate ličnosti, bivši učesnici, podrška, prijatelji i porodice svih 20 superfinalista se već uveliko skupljaju ispred Pinkovog studija u Šimanovcima, kako bi zajedno doprinelu spektaklu koji je produkcija na čelu sa Velikim šefom pripremila za milionski auditorijum kraj malih ekrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading