POSEBAN AUTO SE POJAVIO U ŠIMANOVCIMA: Iz njih izleteo BESAN PAR, otkrili ko POBEĐUJE u Eliti 7! Voditeljka se na ovo IZBEZUMILA (VIDEO)

Autor: P. R. / M. Đ.

Elita 8 | Farma 8

13.07.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez i Bora Santana stigli na finale Elite 7!

Večeras se na imanju Šimanovcima rijaliti šou-program "Elita 7" polako privodi kraju, te ćemo kroz nekoliko sati saznati ko će ove sezone odneti pobedu i izaći iz Bele kuće bogatiji za 100.000 evra. Poznate ličnosti i bivši učesnici se već uveliko skupljaju ispred Pinkovog studija kako bi zajedno doprinelu spektaklu koji je produkcija na čelu sa Velikim šefom pripremila za milionski auditorijum kraj malih ekrana.

Među njima bili su i voditeljski par Milica Kemez i Bora Santana, koji su nedavno stupili i u bračne vode, a večeras su se pojavili u belom automobilu koji je uleteo na imanje. Ipak, čim su stali ispred kamere portala Republika, bivša zadrugarka je ušla u klinč sa jednim fotorepoterom oko svog kućnog ljubimca.

- Čini mi se da je nikad izvesniji, situacija se znatno promenila. Zanimljivo mi je ovo što se desilo između Jelene i Ivana. Da budem subjektivna, prvi put u životu sam na strani Jelene. Znam da će me možda mnogi osuditi, ali kada žena dođe u stadijum da prevari muškarca, onda je to nešto zadnje... Ja sam uvek na strani žena, između njih tamo nije bilo ljubavi, bez poljupca, nežnosti... Nisam za prevaru, jedino što osuđujem je to što nije skupila snage da ga ostavi - istakla je Milica za naš portal, te dodala ko bi po njenom mišljenju trebalo da odnese pobedu:

Republika

Foto: Dragan Kadić

Milica Kemez i Bora Santana na finalu Elite 7

- Mislim da pobednik ove sezone treba da bude neko ko je čovek i da ima kvalitete za sve. Ovo je rijaliti šou, volela bih da pobedi neko ko je sve vreme pravio šou i 24 časa bio aktivan!

Ipak, kada je upitana za mišjenje o Janjušu i Aneli, Kemezova je ostala bez teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading