VEST O SMRTI RAZORILA JANJUŠEVU PORODICU! Brat učesnika "Elite" se oglasio SLOMLJEN OD BOLA, tragedija sve ZAVILA U CRNO (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova objava brata Marka Janjuševića Janjuša posvećena pokojnom Mihajlu ledi krv u žilama!

VEST O SMRTI RAZORILA JANJUŠEVU PORODICU! Brat učesnika "Elite" se oglasio SLOMLJEN OD BOLA, tragedija sve ZAVILA U CRNO (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Rođeni brat aktuelnog učesnika rijalitija ''Elita'' Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, izvršio je samoubistvo krajem prethodne godine. Porodica bivšeg košarkaša i dalje oseća neizmernu bol i tugu zbog tragičnog gubitka koji ih je zadesio, a sada se tužnom objavom oglasio njihov treći brat Boris.

Boris Janjušević često deli zajedničke fotografije sa pokojnim Mihailom, izazivajući snažne emocije kod cele nacije. On je tokom ove večeri napravio izuzetak, te je umesto njegovog lika podelio srceparajuće reči koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Republika

Foto: instagram.com/janjusevicboris

Janjušev brat uputio emotivne reči za pokojnog Mihajla

- Voleo bih da se vratiš, barem na pola sata, znam da se teško odatle vraća. Znam da ću nakon tih pola sata želeti još i još, jer čovek je proklet, nezahvalan, ali opet, pusti to. Voleo bih da se vratiš. Na barem pet minuta. Imam samo nešto, nešto mnogo važno da ti kažem - stajalo je u potresnoj objavi koju je podelio Janjušev brat na društvenoj mreži Instagram, dodavši na kraju emotikon slomljenog srca.

Podsećanja radi, Mihailo Janjušević, rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, krajem prošle godine iznenada je izvršio samoubistvom vešanjem u iznajmljenom stanu u Beogradu, a njegovo beživotno telo pronađeno je 25. decembra, a dva dana kasnije sahranjen je u rodnom Prijepolju, na porodičnom groblju "Dvorine" u naselju Kolovrat.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen,Instagram

Janjuš sahranio rođenog brata nakon samoubistva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading