STANISLAV SE HITNO OBRATIO DIREKTNO U KAMERU: Doneo ključnu ODLUKU pred sam KRAJ Elite! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak priznao je da je pravio greške tokom boravka u rijalitiju!

STANISLAV SE HITNO OBRATIO DIREKTNO U KAMERU: Doneo ključnu ODLUKU pred sam KRAJ Elite! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak, aktuelni takmičar i,  po svemu sudeći, jedan od superfinalista u rijaliti programu "Elita", danas je imao priliku da iznese svoje stavove i razloge zbog kojih smatra da zaslužuje pobedu u ovom takmičenju. Ističući svoju nezavisnost i istrajnost, MMA borac je naglasio da je došao u rijaliti da pokaže svoj način života i da se nije priklanjao nikome.

U svom izladanju, Krofak je takođe istakao da je i više nego spreman da prizna svoje greške i da će se truditi da iz njih izvuče najbolju moguću pouku po napuštanju imanja u Šimanovcima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak priznao da je pravio greške u Eliti

- Došao sam i pokazao sam kako živim i napolju. Nisam se nikome priklanjao, imam pravilo da ću bolje da umrem na nogama nego da živim na kolenima. bio sam istrajan u svojim namerma,a držao se sporta i to je to. Ja sam rekao gde sam pogrešio, tvrdoglav sam i moram da se uverim. Napravio sam šta sam napravio, priznao i idem dalje. Mislim da se od svih razlikujem, nikad ne mogu da mi neko šefuje i da mi neko bude glavni. Ja nemam dve godine radnog staža - rekao je Stanislav. 

- Da li smatraš da si svojoj ćutnjom više rekao? - pitao je voditelj "Elite".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak progovorio pred kraj Elite 7

- Što manje pričaš mislim da reč više vredi. Kako pričam tako će da bude, malo pričam, ali mi reč puno vredi. Lakše je kad se uđe na početku kad se upoznaješ i vidiš ko kako - istakao je Krofak za crnim stolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading