VUČIĆ SUTRA U ZRENJANINU! U 10 časova svečana ceremonija pokretanja serijske proizvodnje kineske fabrike Linglong

Autor:

Biznis

12.09.2024

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceremonija otvaranja predviđena je za 10.00 časova

VUČIĆ SUTRA U ZRENJANINU! U 10 časova svečana ceremonija pokretanja serijske proizvodnje kineske fabrike Linglong

Foto: ATAImages

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra svečanoj ceremoniji pokretanja serijske proizvodnje kineske fabrike Linglong.

Ceremonija otvaranja predviđena je za 10.00 časova  u Zrenjaninu, saopšteno je iz Službe za saradnju s medijima predsednika Srbije.

Vučić danas sa Žiofreom

 

 

Podsećamo, prethodno se predsednik Vučić sastao sa šefom Delegacije EU u Srbiji Emanuelom Žiofreom.

- Sa ambasadorom EU u Srbiji Žiofreom razgovarao sam o situaciji na Kosovu i Metohiji, odnosima Srbije i EU, kao i o koracima koje preduzimamo u cilju napretka na našem evropskom putu.

Pozvao sam EU i zemlje članice da se hitno i kroz konkretan angažman suprotstave samovolji Prištine, koja ugrožava bezbednost srpskog naroda i stabilnost celog regiona.

Zahvalio sam ambasadoru na svemu što EU radi, posebno u oblasti investicija, ekonomskih i društvenih integracija i podrške našim reformama. U fokusu razgovora bila je realizacija projekata predviđenih evropskim Planom rasta za Zapadni Balkan, koji bi trebalo da u mnogome doprinese približavanju regiona i EU i boljem životu svih naših građana - napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

Nakon sastanka sa Žiofreom, predsednik se sastao i sa ministrom ekologije i prirodnih resursa Republike Azerbejdžan Muhtarom Babajevim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading