Dobre vesti za vozače – dodatne uštede na gorivu do kraja oktobra!

Autor: Promo

Biznis

18.09.2024

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve pogodnosti su na samo klik od vas – u „Sa nama na putu“ aplikaciji!

Dobre vesti za vozače – dodatne uštede na gorivu do kraja oktobra!

Foto: NIS

Dodatne uštede na gorivo stižu ove jeseni na sve NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice.
Sve postojeće članove „Sa nama na putu“  programa lojalnosti očekuju dodatni bonus poeni na gorivo: jedan bonus poen po litru na standardna goriva i dva bonus poena po litru na G-Drive premijum goriva. Na ovaj način, članovi programa u periodu akcije, odnosno do 31. oktobra, mogu da ostvare uštedu i do 8 dinara po litru kupljenog goriva. 

Istovremeno, i svi novi korisnici koji se učlane u „Sa nama na putu“ program lojalnosti, dobijaju G-Drive letnji auto glass od tri litre za samo jedan dinar uz prvu kupovinu 10 litara bilo kog goriva. 

Ni to nije sve! Imajući u vidu da je kafa verni saputnik vozača NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice su za vreme trajanja ove akcije pripremile još veći popust na sve Drive Cafe kafe i tople napitke – čak 30 odsto umesto redovnih 20 procenata.

Sve ove pogodnosti su na samo klik od vas – u „Sa nama na putu“ aplikaciji!  

Do nje vam je neophodno svega nekoliko minuta:

  • Preuzmite i instalirajte „Sa nama na putu“ mobilnu aplikaciju putem Google Play-a, App Store-a ili App Gallery-a; 
  • Registrujte se brzo i lako 
  • Pri svakoj kupovini goriva na kasi očitajte QR kod iz vaše mobilne aplikacije i koristite sve benefite najvećeg programa lojalnosti za vozače u Srbiji!
  • Mobilna aplikacija „Sa nama na putu“ nudi i brojne druge pogodnosti poput uvida u sve transakcije, korišćenje interaktivne mape sa lokacijom najbliže benzinske stanice, informacije o aktuelnim promocijama, sakupljanje kupona i korišćenje poklon vaučera za odabrane proizvode iz Drive Cafe restorana, kao i još mnogo toga.

    Iskoristite ovaj promotivni period i, ako već niste, preuzmite aplikaciju, učlanite se u najveći program lojalnosti za vozače u Srbiji i uživajte u pogodnostima na svakom kilometru! 
     

    Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
    Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

    Komentari (0)

    Loading