NAJBOLJA CENA ZA SRPSKE GRAĐANE! Vučić najavio fantastične vesti: "Cene će biti niže od akcijskih"

Autor:

Biznis

24.08.2024

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Veoma sam srećan zbog velikog angažmana predsednika vlade Miloša Vučevića i ministra Momirovića"

NAJBOLJA CENA ZA SRPSKE GRAĐANE! Vučić najavio fantastične vesti: "Cene će biti niže od akcijskih"

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će se do srede pojaviti lista proizvoda sa najboljim cenama za najvažnije proizvode koje će biti niže od akcijskih u trgovinskim lancima, kako bi se dodatno pomoglo građanima.

- Veoma sam srećan zbog velikog angažmana predsednika vlade Miloša Vučevića i ministra Momirovića, i sa njima radi i moj kabinet i verujemo da će u ponedeljak, utorak, sredu, moći da se pojavi lista proizvoda koji će imati zaista najbolju cenu, nižu od akcijskih cena, sa ciljem da dodatno pomognemo ljudima - rekao je Vučić.

Dogovor sa predstavnicima trgovinskih lanaca

Premijer Miloš Vučević sastao se pre dva dana sa predstavnicima najvećih trgovinskih lanaca. Sastanku su prisustvovali ministarka privrede Adrijana Mesarović i ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović.

 

 

-Sa predstavnicima najvećih trgovinskih lanaca i ministrima trgovine i privrede Tomislavom Momirovićem i Adrijanom Mesarović imao sam radni sastanak, kako bismo, u što kraćem roku, došli do stabilizacije cena određenih prehrambenih proizvoda na tržištu u odnosu na region - napisao je Vučević na zvaničnom Instagram nalogu.

Dodao je da je zahvalan vladi što je prihvatila njegov predlog po pitanju penzija - da penzionerima već tamo do 10. januara može da se isplati uvećana penzija i istakao da će penzije biti veće za gotovo 11 ili za celih 11 odsto.

- Nadam se da će to biti moguće, još razgovaramo oko plata, ali za mene je to od izuzetnog značaja - rekao je on.

Vučić je to rekao novinarima u kasarni "Vasa Čarapić" u Beogradu, nakon polaganja kamena temeljca za izgradnju novog objekta za smeštaj i obuku pripadnika Odreda vojne policije specijalne namene "Kobre".
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Maja

24.08.2024 11:51

Bravo i hvala predsedniku Vucicu svako snizenje cena za gradjane je odlična vest

Сашка

24.08.2024 11:51

Одличне вести!

Ana

24.08.2024 11:52

Hvala predsedniku

Lola

24.08.2024 12:01

Ovo su veoma lepe vesti za sve građane Srbije.