ŠOK BOMBA STIŽE U ŠIMANOVCE! Večeras se menja tok Elite - OVA STARLETA ulazi u rijaliti?

Autor:

Zadruga

22.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša poznata starleta objavila da je na putu ka Šimanovcima.

ŠOK BOMBA STIŽE U ŠIMANOVCE! Večeras se menja tok Elite - OVA STARLETA ulazi u rijaliti?

Foto: Shutterstok

Poznata starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, izazvala je veliku pažnju svojih pratioca na društvenim mrežama objavom da je krenula putem Šimanovaca. Ova objava je izazvala mnogo spekulacija među njenim fanovima, s obzirom da se imanje nalazi baš u Šimanovcima. Mnogi su odmah pomislili da bi Tijana Ajfon večeras mogla ući u popularni rijaliti "Elita".

Ipak, postoji i druga mogućnost. Kako su mnogi primetili, Tijana je takođe mogla otputovati u Šimanovce kako bi snimila jednu od emisija na televiziji Pink, čija je redovna učesnica.

 

 


S obzirom da je Tijana Ajfon veoma aktivna na društvenim mrežama, ovo pitanje je postalo glavna tema među njenim pratiocima. Mnogi su veoma zainteresovani da saznaju da li će popularna starleta zaista ući u rijaliti "Elita" i kako će se snaći u novoj televizijskoj avanturi.

 

 

 


S druge strane, postoji i mogućnost da Tijana samo obavlja poslovne obaveze vezane za snimanje emisija na televiziji Pink, gde često učestvuje kao gost ili učesnik.

Tijana Ajfon je već stekla veliku popularnost kao učesnica rijaliti programa, te nije iznenađujuće što se mnogi pitaju da li će se ona ponovo odlučiti za ovakav korak. Njeno prisustvo u "Eliti" sigurno bi privuklo veliku pažnju publike, s obzirom na njenu harizmu i kontroverzni stil života.

 

 


S obzirom na sve ovo, ostaje nam da sačekamo zvanično saopštenje ili eventualni TV nastup Tijane Ajfon kako bismo saznali više o njenom putu ka Šimanovcima i eventualnom ulasku u rijaliti ili snimanju emisije na Pinku. Sve u svemu, jedno je sigurno – Tijana Ajfon i dalje uspeva da intrigira javnost svojim potezima i odlukama.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading