MAJA MARINKOVIĆ JE IZAZOV: Zbog ovog priznanja nastaće HAOS, Stanislav se IZLANUO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako li će Marinkovićeva reagovati na ovo?

MAJA MARINKOVIĆ JE IZAZOV: Zbog ovog priznanja nastaće HAOS, Stanislav se IZLANUO! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak razgovarao je sa Lepim Mićom u pabu "Prijatelji" o svojoj vezi sa Majom Marinković. On je uveren da je uspeo da je smiri i da će poslušati njegovo naređenje da više ne započinje sukobe sa Aneli Ahmić i Markom Janjuševićem Janjušem, jer na taj način njega uvlači u probleme i svađe koje mu nisu potrebne. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofalk Elita 7

Iako je Stanislav nahvalio Maju kod starijeg cimera, on je pokušao da mu skrene pažnju da veza sa Marinkovićevom neće funkcionisati kako je on zamislio, jer Maju već godinama poznaje i imao je priliku da je gleda u različitim ljubavnim odnosima. 

- Ja sam Maju smirio, ona je dobra. Mene njena prošlost ne zanima, šta je radila, mene zanima od 02:04. i te neke stvari frke koje se dešavaju između Aneli i nje, mislim da nema potrebe to prva da potencira - pričao je Krofak. 

- Ja ti želim sreću, majke mi, ali ja tebi to govorim iz iskustva - dodao je Mića. 

- Ona je devojka mangup, ona se izborila za neke stvari i meni je to interesantno jer nju ne može da prati običan dečko. Ja volim te izazove - govorio je Stanislav. 

- Sam biraš - poručio je Lepi Mića. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Inače, poslednjih dana se dosta priča i mišljenju njihovim najbližih o njihovoj vezi, a iako Stanislav nema podršku poridce, Taki je oduševljen Majinim izborom. 

- Hvala Bogu, pa je konačno našla nekog, prvog kom neće ona morati da plaća piće! Znam da je ušla tamo sama, da je želela da ostane sama, ali dobro, dešava se, ipak je to zatvoren prostor, ali ja je podržavam, podržavam izbor moje ćerke. Stanislav je divan dečko, fin, kulturan, pristojan, nemam šta loše da kažem o njemu, podržavam Maju i njega. On je nov u svemu ovome, super se snalazi. Ipak, i on je pre toga gledao rijaliti, ali nadam se da se iskreno zaljubio u moju ćerku. Neću preterano da pričam i trčim pred rudu, pa da bude drugačije, ali videćemo. Za sada stvarno nemam šta loše da kažem o njemu, super je dečko, skroz na mestu, pristojan, kulturan… A s kakvim je sve Maja ološima bila, Stanislav je premija - poručio je Taki za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading