BOLJE U ZATVOR NEGO KOD STANISLAVA I MAJE: Miona nasrnula na Ša, iz sveg glasa URLA i repera VUČE ZA KOSU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica napravila neviđenu dramu!

BOLJE U ZATVOR NEGO KOD STANISLAVA I MAJE: Miona nasrnula na Ša, iz sveg glasa URLA i repera VUČE ZA KOSU! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša imaju jako turbulentan odnos koji je ispunjen burnim svađama, koje se dešavaju nekoliko puta dnevno. Njihiv trenutno najveći problem je Stanislav Krofak, Mionin bivši dečko, zbog kog reper svakog dana doživljava nervne slomove. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović, Maja Marinković i Stanisav Krofak

Iako je Stanislav sa Majom Marinković u ponedeljak nakon emisije "Pretres nedelje" uplovio u emotivnu vezu i Aleksiću smanjio količinu problema i briga koje je imao, svađe ipak nisu prestale. Novi povod za Nenadovo nerviranje bilo je Mionino sinoćno ponašanje na žurki. On joj je više puta priznao da se oseća usamljeno i da želi poljupce i zagrljaje, ali ona ništa nije radila po tom pitanju. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TV Pink/printscreen

Miona Jovanović, Maja Marinković i Stanisav Krofak

Na društvenim mrežama su se čak pojavili komentari u kojima su pojedini pratioci rijaliti dešavanja raskirnkali repera i došlo do zaključka da je ve vreme posmatra kako Maja i Stanislav ne prestaju da se ljube, pa je tražio od svoje devojke da se isto ponašaj, ali mu ona to nije ispunila. 

Nakon toga osvanuo je još jedan sninak na stranici koja prati dešavanja u rijalitiju, na kojem se Miona ponaša bahato i agresivno, što publika do sad nije imala prilike da vidi, pa smo mnogi shvatili da želi da završi u zatvoru, samo kako bi poobegla od Ša. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

- Ja sam tebi sad dobar, a na žurci.... - gunđao je Ša. 

- Ajde da idemo u zatvor zajedno. Bezobrazan si, bila sam predobra. Pohvali me nekad, da li ti je jasno - vikala je Miona, dok je čupala Ša za kosu. 

- Nemoj da me čupaš... Da li ti znaš šta je napad - dodao je reper. 

- Smaraš me - vikala je ona, a onda počela da štipa Ša..

- Nemoj mi te seljačke fore, ne volim to... Drugačije je u ljubavnom zanosu, ali nemoj na suvo da me štipaš - odbrusio je Nenad Aleksić, a Miona je nastavila da ga gura i štipa. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading