ŠA BIO SPREMAN DA NOSI VANJU NA DUŠI: Ukočila joj se vilica od MUČENJA, on nije hteo da pozove hitnu jer je POZNATA LIČNOST! ŠOK!

Autor:

Zadruga

31.03.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša žena Nenada Aleksića Ša iznela jezive tvrdnje na račun repera!

ŠA BIO SPREMAN DA NOSI VANJU NA DUŠI: Ukočila joj se vilica od MUČENJA, on nije hteo da pozove hitnu jer je POZNATA LIČNOST! ŠOK!

Foto: ATAImages

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša, tiktokerka Vanja Ignjatović, nedavno je javno progovorila o svojoj vezi sa reperom, iznoseći jezive tvrdnje o njihovom odnosu. Vanja je otkrila da je bila izložena verbalnom i emocionalnom zlostavljanju od strane repera, navodeći kako ju je strah koji je osećala dovodio do fizičkih reakcija poput nesvestica i nervnog sloma. Ona je istakla da je doživela spontani pobačaj u drugom mesecu trudnoće i da krivi repera za taj težak gubitak.

Međutim, najveći šok u javnosti izazvala je njena izjava da Aleksić nije hteo da joj obezbedi hitnu medicinsku pomoć, kada je mislila da će da izgubi život zbog traumatične scene.

- Njega u trenutku uhvati neko ludilo, nešto svoje u glavi i on jednostavno poludi. On se toliko drao da sam se ja uplašila, to mi je trauma života ja mislim, da se on toliko drao da sam ja doživela nervni slom, da sam se par puta i onesvestila, vilica mi se kočila, ruke, noge trnule skroz, gde sam mu ja rekla: "Zovi Hitnu", ja sam mislila da ću da umrem, sigurna sam bila, tu pritom dete nije bilo. Nenad mi je rekao: "Ne može, ja sam poznata ličnost, ja ne mogu da te vodim u Hitnu, niti želim", a u stvari nije želeo jer je mislio da ću da ga prijavim u policiju - rekla je ona, preneli su domaći mediji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7 Zadruga

Ipak, najteži momenat u Vanjinom životu bio je gubitak bebe u drugom mesecu trudnoće. 

- Za mene i za moju porodicu to je bio jako težak momenat. Najgori osećaj ikada, znajući zašto sam izgubila to dete - priznala je Vanja kroz suze, aludirajući na bivšeg supružnika, te nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com/vanjaignj

Nenad Aleksić Ša mučio Vanju Ignjatović

- Tog dana sam imala ogromnu svađu sa bivšim suprugom i odmah je krenuo da me boli stomak. Otišla sam kod lekara, tada je ustanovljeno da bebi više ne kuca srce, a sve se dogodilo dan pre rođendana mog sina. Isto veče sam završila u hitnoj pomoći gde mi je ustanovljeno da sam doživela spontani pobačaj. Nenad je tada trebao da me čuva, a ne da mi ljubomoriše i pravi scene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading