SPORTSKI DIREKTOR PARTIZANA PREUZEO PRAVDU U SVOJE RUKE: Detalj koji je mnogima promakao! Zoran Savić sugeriše sudijama da isključe Ferela! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.05.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalj koji je i prelomio polufinalni meč...

SPORTSKI DIREKTOR PARTIZANA PREUZEO PRAVDU U SVOJE RUKE: Detalj koji je mnogima promakao! Zoran Savić sugeriše sudijama da isključe Ferela! (VIDEO)

Foto: YouTube.com/ABA liga/printscreen

Velika uzbuđenja viđena su u trećem meču plej-of serije regionalne ABA lige između Partizana i podgoričke Budućnosti. Podgoričani su tridesetak minuta, može se reći bili i bolji rival na parketu, ali se čini da je detalj iz polovine treće deonice meča i prelomio ovu utakmicu.

Naime, na 6:47 minuta pe kraja trećeg perioda igre, do tada najbolji akter utakmice, košarkaš Budućnosti Jorgi Ferel načinio je treću ličnu grešku. Nepropistno je zaustavio Kevina Pantera pri šutu za tri poena, a odluka sudijska trojke je izazvala burne reakcije kako kompletne klupe Budućnosti, tako i samog košarkaša.

Usled navedenog Ferel je dobio tehničku grešku, a s obzirom da mu je tokom prvog poluvremena dosuđena i nesportska, morao je da napusti parket i uputi se u svlačionicu.

Međutim, jedan detalj mnogi nisu primetili tokom TV prenosa, a više je nego zanimljiv.

Naime, sportski direktor Košarkaškog kluba Partizan Zoran Savić, u momentu kada su sudije većale o sankcionisanju podgoričkog košarkaša, ušao je na teren i jednom od sudija sugerisao šta delioci pravde treba da učine povodom navedenog događaja.

Za mnoge skandalozni detalj možete pogledati na sledećem snimku i to na 49:55 minuta.

 

 

Usled svega navedenog sudija Tomislav Hordov je istog momenta reagovao i isključio sportskog direktora Partizana i pokazao mu put u svlačionicu, s obzirom da se ponašanje Savića kosi sa propisima.

Da podsetimo, Partizan je u majstorici slavio rezultatom 100:86, a u momentu isključenja Jorgija Ferela, na semaforu je stajalo 60:57 u korist podgoričkog kluba. Ferel je u momentu iključenja bio najefikasniji na parketu sa 18 postignutih poena. Bio je nerešiva enigma za odbranu crno-belih zabeleživši stoprocentan učinak u šutu i za dva (3/3) i za tri poena (3/3).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading