"POŠALJI MI KRIMINALCE, JA SAM TVOJU ŽENU..." Car udario na Kristijana Golubovića, poslao mu BRUTALNU PORUKU!

Autor:

Zadruga

20.10.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car se obratio žestokom porukom Kristijanu Goluboviću!

"POŠALJI MI KRIMINALCE, JA SAM TVOJU ŽENU..." Car udario na Kristijana Golubovića, poslao mu BRUTALNU PORUKU!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATA Imges

Filip Car, bivši zadrugar vanredno se uključio na uživo prenos preko društvene mreže TikTok, te je tom prilikom odlučio da Kristijanu Goluboviću, starom neprijatelju poruči jasnu poruku. 

Foto: ATA Images

Kristijan Golubović i Filip Car

 

- Ne diram te, ne diram tvoju familiju, zadirao si u moju devojku, ženu, nerođeno dete, prestani da guraš svoju veliku nosinu! To imam da kažem Kristijanu Goluboviću, po 48.000 put. Žena ti je neki dan bila u emisiji, rekla ti je za mene. Ja sam tvoju ženu zaštitio, a ti po mojima pljuješ. Nećeš više, stara dronfuljo više, jer ako ja krenem da iznosim ja šta znam, nećete ti biti dovoljno dva oka za plakanje. Pošalji mi mafijaše na gajbu. Sedi u auto i za tri sata si kod mene, to rade mangupi, ne otvaraju labrnju, ne s*ru, ne pričaju konstantno o trudnim ženama, nego dođu i reše ono što imaju da reše - rekao je Car na TikTok, pa dodao:

Foto: ST/D.KADIĆ/Republika

Filip Car i Kristijan Golubović

 

- Došao si ispred Pinka, i kad je bilo Superfinale, gde je policija. Sve si znao, javio si svima živima. Ja ću se s tobom, ako treba, pobiću se do zadnje kapi krvi. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading