ANA ĆURČIĆ SAZNALA SA 19 GODINA DA IMA BOLEST: Prvi put ogolila dušu, majka nije znala da prolazi kroz TANTALOVE MUKE!

Autor:

Zadruga

17.08.2023

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić nikad iskrenija!

ANA ĆURČIĆ SAZNALA SA 19 GODINA DA IMA BOLEST: Prvi put ogolila dušu, majka nije znala da prolazi kroz TANTALOVE MUKE!

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić u večerašnjem uključenju u lajv na Instagramu progovorila je o borbi sa teškim oblikom depresije i napadima panike. Kako ističe, Ana je imala prve napade sa 19 godina, nakon čega je postalo sve učestalije. 

Ćurčićeva je ispričala i kako joj se sve manifestovalo, te šta je primetila tokom tih teških dana. 

 

- Sa 19 godina prvi put mi se javilo to, nisam ni znala da je anksioznost, to tada nije ni bilo poznato. Sa time sam se borila sama, nikome nisam pričala, čak ni mami, mislila sam da je to... Eto, išla sam na to da ću da se razbolim, da ću da umrem, plašila sam se jako smrti, plašila sam se da izlazim - priča Ana u lajvu i dodaje:

- Dobijala sam tremu, trnule su mi ruke i noge, teže sam disala, hvatala me je panika, da nisam bezbedna. Obično u tom vremenskom periodu, dok nisam znala da bolujem, ja sam uvek ostavljala svoje drugarice, odlazila kući da vidim mamu i sigurno zonu i to me je popuštalo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading