NE IZLAZI IZ KUĆE: Dušica Jakovljević podelila snimak STRAVIČNE OLUJE, ovo ju je PREPLAŠILO!

Autor:

Zadruga

21.07.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašno nevreme ponovo pogodilo našu zemlju

NE IZLAZI IZ KUĆE: Dušica Jakovljević podelila snimak STRAVIČNE OLUJE, ovo ju je PREPLAŠILO!

Foto: ATA Images, Instagram

Stravično nevreme ponovo je pogodilo region, a u Beogradu je krenula oluja, koja je uplašila sve građane. Voditeljka Dušica Jakovljević usnimila je provalu oblaka i grom koji ju je uplašio. Ona je svojim pratiocima rekla da puste zvuk, kako bi čuli kako je on pukao i ovo podelila na svoj stori na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Dušice Jakovljević

Inače, voditeljka je nedavno operisala nos po peti put, ali i uradila nekoliko estetskih korekcija, a danas je skinula zavoje i pokazala kako izgleda nakon operacija.

Srećna sam što sam sve završila. Odlično je protekla operacija, anestezija je bila super, buđenje, toga sam se najviše plašila. Uradila sam još neke korekcije, malo dotekla podbradak i ruke, malo sam se remodulirala. Ja sve radim transparentno i namerno. Žene ne treba da budu osuđivane zbog estetskih operacija - rekla je Dušica za Republiku nakon izlaska iz bolnice.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Dušice Jakovljević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading