ALEKSANDRA I CAR POTVRDILI RASKID: Izbrisali sve zajedničke uspomene, pa hitno doneli odluku!

Autor:

Zadruga

28.06.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra i Filip, po svemu sudeći, nisu raskinula na miran način, s obzirom da su odlučili da uklone jedno drugog i sa društvenih mreža!

ALEKSANDRA I CAR POTVRDILI RASKID: Izbrisali sve zajedničke uspomene, pa hitno doneli odluku!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Aleksandra Nikolić i Filip Car su se verili u rijalitiju, a nakon istog, pobednica Zadruge 6 otišla je u Crikvenicu i upoznala njegove roditelje. Zajedno su planirali porodicu i zajednički život, a onda se desio šok preokret.

Naime, Aleksandra je danas uklonila sve fotografije sa Filipom na Instagramu, a potom ga i otpratila, pa je više nego očigledno da je njihova veza u ozbiljnoj krizi.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

 

Da podsetimo, Filip Car je objavio i fotografiju na svom profilu, pa napisao "Kraj", a nikome nije bilo jasno o čemu se tačno radi i šta se zapravo desilo između Aleksandre i Filipa, pa su rešili da stave tačku na svoj odnos.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Ovaj potez bivših verenika se uveliko komentariše na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da će se Filip sada vratiti bivšoj devojci, Maji Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Ljiljana

28.06.2023 13:10

Farsa!!! Njihova veza,veridba kao i sve vezano za njih!!! Bitno je da je izgovarala: "ja sam pobednica, ja sam pobednica..."! Tužna pobednica. Bitno da je prevarila-ostavila Dejana. To je i bio Filipov cilj. Uzeo joj deo honrara, i posle "A sad adijo"... Nemoj pa se ne boj! Čega se bojala,to je stiglo!!! Kako seješ tako žanješ!🤮🤮🤮🐉🐷🐉🐷🐉fffuuujjjjj su obadvoje!!

Marina

28.06.2023 13:20

Ma hoće se vratiti kamenjarki.... al zamalo :)))))

Saša

28.06.2023 13:30

Iskoristio devojku pa je ostavio.

Nada Milić

29.06.2023 15:02

Kopiraju Maju I Bilala