MAJA I ZVEZDAN DOGOVORILI SUSRET POSLE ZADRUGE: Sve isplanirali pre njegove diskvalifikacije, Slavnić želeo da ostavi Anđelu!

Autor:

Zadruga

27.05.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković otkrila detalje razgovora sa Zvezdanom!

MAJA I ZVEZDAN DOGOVORILI SUSRET POSLE ZADRUGE: Sve isplanirali pre njegove diskvalifikacije, Slavnić želeo da ostavi Anđelu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja, Anđela i Zvezdan

Maja Marinković ne dolazi sebi, nakon skandala koji se dogodio u toku današnjeg dana, kada su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani.

Da podsetimo, Anđela je krvnički nasrnula na Maju, zbog čega je odmah sankcionisana i Veliki šef je doneo odluku da hitno napusti rijaliti.

Marinkovićeva neprestano plače, a u razgovoru sa Milicom Veselinović govorila je kako ima u planu napolju da se vidi sa Zvezdanom i porazgovara o svemu:

- Mogao je da odj*be budalu. Ja ću da ga vidim kad se ovo završi. Krivo mi je, veći je čovek od svih njih - govorila je Maja.

- Videlo se da ti je krivo, da si jedva pričala. Izguraj, znaš da ćete vi napolju sve - nastavila je Milica.

- Mi kad smo pričali, ona je došla u rehab i počela da plače. Ja sam videla da je njemu toga preko glave, veruj mi Milice. Žao mi je njega, za nju me boli uvo - nastavila je Marinkovićeva.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading