ŽERAR DEPARDJE TRAŽIO ODLAGANJE SUĐENJA ZA ZLOSTAVLJANJE ŽENA! Evo šta je naveo kao razlog!

Autor:

Zabava

28.10.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuskom glumcu se sudi zbog seksualnih napada na dve žene tokom snimanja filma "Les volets verts".

ŽERAR DEPARDJE TRAŽIO ODLAGANJE SUĐENJA ZA ZLOSTAVLJANJE ŽENA! Evo šta je naveo kao razlog!

Foto: Tanjug/AP Photo/Axel Schmidt

Žerar Depardje, francuski glumac koji je nedavno optužen za seksualne napade na dve žene tokom snimanja filma "Les volets verts" u 2021. godine, tražio je da se današnje suđenje odloži, a kao razlog naveo je zdravstvene probleme. 

- Žerar Depardje je izrazito pogođen i, nažalost, doktori su zabranili da bude prisutan na ročištu, zbog čega tražimo odlaganje ročišta za kasniji datum, kako bi on mogao da prisustvuje - rekao je njegov advokat Džeremi Asus za Franceinfo.

Ranije ove godine policija je privela glumca na razgovor, ali ubrzo nakon toga pušten je iz policijske stanice. 

- Nije zadržan u policijskom pritvoru - rekao je tada njegov advokat Kristijan Sen-Pale, dodajući da Depardjeu opovrgava navedene optužbe i tvrdi da je žrtva "medijskog linča".

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Protiv Žerara Depardjea jedna žena je podnela tužbu za seksualni napad koji se, prema njenim rečima, dogodio pre 10 godina, na snimanju filma "Le Magicien et les Siamois". Žena, koja je želela da ostane anonimna, u vreme incidenta imala je 24 godine. Radila je kao asistentkinja. Ona je optužila slavnog glumca da joj je dirao intimne delove, i da joj je pri tom upućivao prostačke reči.

Pre toga Depardjea je za slično ponašanje optužilo još 13 žena. Optužbe su iznele glumice, šminkerke i produkcijsko osoblje, od kojih su neke žene govorile anonimno, a navodno se uznemiravanje dogodilo tokom snimanja 11 filmova između 2004. i 2022. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading