VIŠEDNEVNE ORGIJE, DROGA I STRAVIČNO IŽIVLJAVANJE! Teške optužbe na račun Pi Didija, reper tvrdi da NIJE KRIV!

Autor:

Zabava

18.09.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šon Didi Kombs zadžan je u pritvoru bez mogučnosti plaćanja kaucije zbog optužbi za trgovinu ljudima.

VIŠEDNEVNE ORGIJE, DROGA I STRAVIČNO IŽIVLJAVANJE! Teške optužbe na račun Pi Didija, reper tvrdi da NIJE KRIV!

Foto: www.profimedia.rs

Poznati reper Šon Didi Kombs, poznatiji kao Pi Didi, ponovo se našao u centru skandala budući da je uhapšen i zadržan u pritvoru bez mogućnosti plaćanja kaucije, a sve zbog optužbi za trgovinu ljudima povezanu sa seksualnom eksploatacijom. Nakon dvočasovnog saslušanja, federalni sudija za prekršaje na Menhetnu Robin Tarnofski doneo je odluku da reper do daljeg ostaje u pritvoru.

Sudija se složio sa argumentom američkog tužioca da je Kombs opasan za javnost i po potencijalnog svedoka u postupku protiv njega. Pi Didi se izjasnio da nije kriv za optužbe za reketiranje i seksualnu trgovinu, a njegovi advokati su ponudili 50 miliona dolara za kauciju i kućni pritvor.

Sudija Tarnofski je saslušao obe strane i uz kratku pauzu da se konsultuje sa sudskim zvaničnicima, naloženo je da Kombs ostane u pritvoru. Sledeće ročište zakazano je za 24. septembar. Reper je izveden iz suda bez lisica na rukama.

Foto: www.profimedia.rs

 
ŽRTVE ISCRPLJIVAO NA "FRIKOVIMA"

Muzičar se kratko izjasnio da "nije kriv", navodi "Si-En-En". U sudnici nisu dozvoljene kamere. Predočeno je da je nosio crnu majicu i sive pantalone za vežbanje sa crnom prugom sa strane i izgledao je vidno šokiran. Ruke su mu bile sklopljene iza leđa, bez lisica dok je ulazio kroz sporedna vrata.

Hip-hop mogul je "učestvovao u upornom i rasprostranjenom obrascu zlostavljanja prema ženama i drugim pojedincima", navodi se u dokumentu. U optužnici se navode navodi iz 2008. da je godinama zlostavljao, primoravao i pretio ženama "da bi ispunio svoje seksualne želje, zaštitio svoj ugled i prikrio svoje ponašanje".

Optužen je da je namamio žene žrtve i muške seksualne radnike na drogirane, ponekad i višednevne seksualne performanse nazvane "frikovi", pri čemu su Kombs i žrtve često primali infuzije za oporavak.

Kombsovi advokati ponudili su kauciju od 50 miliona dolara, uz ograničenja putovanja i sistem "kućnog pritvora sa GPS praćenjem" u Njujorku, međutim to je odbijeno. 

Republika

Foto: Profimedia

 

 

SERIJSKI ZLOSTAVLJAČ

Pomoćnica američkog tužioca Emili Džonson rekla je da je "gospodin Kombs decenijama fizički i seksualno zlostavljao žrtve".

- Koristio je ogromne resurse svoje kompanije da olakša svoje zlostavljanje i prikrije svoje zločine. Jednostavno rečeno, on je serijski zlostavljač i serijski opstruktor - rekla je Džonsonova.

Ona je dodala da je on imao "obimnu i iscrpnu istoriju ometanja pravde", uključujući navodno podmićivanje i zastrašivanje svedoka. Kombsov advokat je rekao da Kombs nije bio "savršena osoba" i poručio sudu da je "bilo i upotrebe droga", a pravdanje se svelo na rečenicu: "Bio je u toksičnim vezama".

DIVLJAČKI TUKAO BIVŠU DEVOJKU

Muzičar je uhapšen i odveden u savezni pritvor u Njujorku u ponedeljak uveče, oko šest meseci nakon što su federalne vlasti izvršile raciju u njegovim domovima u Los Anđelesu i Majamiju. Prema informacijama, reper i producent je uhapšen u hotelu na Menhetnu.

Pre hapšenja, viđen je u Central parku na Menhetnu. Racije su sprovedene nakon seksualnih tužbi koje je protiv njega podnela prvo bivša devojka Kasandra Kasi Ventura u novembru 2023. U optužnici koja je juče otpečaćena, tvrdi se da je Kombs udarao i zlostavljao žene više od jedne decenije i predsedavao užasnom imperijom seksualnih "frikova" .

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading