DŽENIFER LORENS PONOVO TRUDNA! Holivudska glumica podelila srećne vesti, a izjavama o majčinstvu izazvala je BURNE REAKCIJE javnosti!

Autor:

Zabava

21.10.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer Lorens i Kuk Maroni dobili su sina Saja u februaru 2022. godine.

DŽENIFER LORENS PONOVO TRUDNA! Holivudska glumica podelila srećne vesti, a izjavama o majčinstvu izazvala je BURNE REAKCIJE javnosti!

Foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Dženifer Lorens

Atraktivna holivudska glumica Dženifer Lorens saopštila je da je ponovo u blagoslovenom stanju. Ona čeka drugo dete sa svojim partnerom Kukom Maronijem kojem je rodila sina Saja u februaru 2022. godine.

Par se zvanično venčap u oktobru 2019, nakon što su se verili na intimnoj ceremoniji. Predstavnik glumice potvrdio je za Vog da je Lorensova trudna drugi put.

Ubrzo nakon što je u njihov dom stigao sin Saj, Dženifer Lorens je podelila svoja iskustva o majčinstvu. Tokom ćaskanja sa Violom Dejvis za godišnji intervju Varieti-ja „Glumci o glumcima“ u decembru 2022. godine, Dženifer je opisala krivicu koju je osećala kada se vratila na posao nakon što je dobila dete.

Foto: Lev Radin / Zuma Press / Profimedia

 

- Svakog dana od kada sam mama, osećam se užasno. Osećam se krivom - rekla je glumica, pa dodala:

- Igram se sa njim i pitam se: "Da li je ovo ono što on želi da radi? Da li treba da budemo napolju? Napolju smo. Šta ako mu je hladno? Šta ako će se razboleti? Da li treba da budemo unutra? Da li je ovo dovoljno? Da li je ovo dovoljno da razvije svoj mozak?".

Foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

 

U septembru 2022, Lorens je govorila za Vog o tome kakav je bio osećaj postati majka. Nakon što je otkrila da je njen sin dobio ime po američkom slikaru Saju Tvombliju, koji je jedan od Maronijevih omiljenih umetnika, glumica je priznala koliko strašno može da bude da pričate o majčinstvuNa njene izjave mnogi nisu gledali baš blagonaklono.

- Ako kažem, bilo je neverovatno od početka, neki ljudi će pomisliti: "Nije bilo neverovatno za mene u početku", i osećaće se loše. Na sreću, imam toliko devojaka koje su bile iskrene, koje su rekle: "To je strašno. Možda se nećete odmah povezati. Možda se ne zaljubiš odmah" - ispričala je Lorensova, prenosi Independent.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading