PRONAĐEN MRTAV POPULARNI PEVAČ! Oproštajna poruka ledi krv u žilama!

Autor:

Zabava

05.10.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač preminuo neposredno pre izlaska svog dugo očekivanog albuma.

PRONAĐEN MRTAV POPULARNI PEVAČ! Oproštajna poruka ledi krv u žilama!

Foto: pixabay.com

Odlazak legende

Australijski pevač i kantautor Džek Kolvel preminuo je u 34. godini neposredno pre izlaska svog drugog albuma, čime je muzički svet izgubio jednog od svojih najtalentovanijih umetnika. Njegov prethodni album, "Swandream", dobio je veliku pohvalu i proglašen je za jedan od albuma godine, što je Džeka postavilo kao značajnu figuru australijske muzičke scene.

Iako je za života objavio samo jedan album, Džek je godinama igrao značajnu ulogu iza kulisa australijske muzičke scene, radeći na zapaženim projektima kao što je aranžiranje vokala za indie pop grupu "Architecture in Helsinki". Takođe, Džek Kolvel bio je strastveni zagovornik prava LGBTQI+ zajednice, što je pokazao kroz svoju pesmu "No Mercy" posvećenu tinejdžeru koji je tragično izvršio samoubistvo nakon što je bio izložen nasilju zbog svoje seksualne orijentacije.

Džekov poslednji post na društvenim mrežama otkrio je da se radovao objavljivanju svog drugog albuma, što je bila vest koju su mnogi njegovi obožavaoci s nestrpljenjem iščekivali. Nažalost, Džekova prerana smrt ostavila je muzički svet u šoku.

Dobitnica ARIA nagrade, kantautorka Sara Blasko, koja je producirala Džekov debitantski album, na Instagramu je podelila emotivnu posvetu svom preminulom prijatelju, čime je još jednom naglasila koliki je gubitak Džekova smrt za muzičku zajednicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading