OVO JE LEKAR KOJI JE PRIZNAO KRIVICU ZA SMRT METJUA PERIJA! Isplivala slika čoveka koji je glumcu dao SMRTONOSNU DOZU ketamina! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.10.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet osoba optuženo je za umešanost u tragičnu smrt slavnog glumca.

OVO JE LEKAR KOJI JE PRIZNAO KRIVICU ZA SMRT METJUA PERIJA! Isplivala slika čoveka koji je glumcu dao SMRTONOSNU DOZU ketamina! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Lekar Mark Čavez priznao je da je odgovoran za smrt glumca Metjua Perija. On je priznao da je kriv za protivzakonitu distribuciju leka ketamin, a Perijem lični asistent Keni Ivamasa priznao je da je kobnog dana ubrizgao glumcu smrtonosnu dozu leka. Ova dva čoveka bila su prijatelji zvezde serije "Prijatelji" i njegovi najbliži saradnici.

Američko tužilaštvo saopštilo je u avgustu da je pet osoba optuženo u vezi sa smrću glumca Metjua Perija od predoziranja ketaminom prošle godine, uključujući njegovog asistenta i dva lekara.

Tužilac Martin Estrada objavio je optužbe rekavši da su doktori dali Periju veliku količinu ketamina.

Ovi optuženi su iskoristili probleme zavisnosti Metjua Perija da bi se obogatili. Znali su da je ono što rade pogrešno - rekao je Estrada.

Kako je navedeno u optužnici Peri je narkotik nabavljao od uličnih dilera, a preko Ivamase stupio je u kontakt sa optuženim Erikom Flemingom.

Foto: www.profimedia.rs

Keni Ivamasa, lični asistent Metjua Perija

On je policiji priznao da je anestetik nabavio od dilerke Džasvin Sange, poznate kao "kraljica ketamina" i da je Ivamasi dao 50 bočica, od toga polovinu četiri dana pre Perijeve smrti.

Drugi lekar optužen u ovom slučaju, Salvador Plasensija, negirao je krivicu, kao i Džasvin Sanga za koju su vlasti navele da je zbog nedozvoljenog snabdevanja lekom poznata i kao "kraljica ketamina". Njima bi trebalo da se sudi u martu.

Republika

Foto: ABC News / Ferrari / Profimedia

Obdukcioni nalaz Metjua Perija

Glumac se ketaminom lečio od depresije i anksioznosti, a obukcioni nalaz je pokazao da su nivoi ketamina u njegovom telu bili visoki, odnosno jednaki količini koja se koristi za opštu anesteziju tokom operacije, saopštio je patolog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading