"PRIJATELJI" NE ZABORAVLJAJU ČENDLERA! Na mrežama osvanula EMOTIVNA PORUKA u čast Metjua Perija! PET OSOBA OPTUŽENO ZA SMRT GLUMCA!

Autor:

Zabava

20.08.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na zvaničnoj Instagram stranici popularnog američkog sitkoma odata je počast preminulom Metjuu Periju.

"PRIJATELJI" NE ZABORAVLJAJU ČENDLERA! Na mrežama osvanula EMOTIVNA PORUKA u čast Metjua Perija! PET OSOBA OPTUŽENO ZA SMRT GLUMCA!

Foto: Tanjug/AP

Na zvaničnom Instagram nalogu "Prijatelja" juče je odata počast preminulom glumcu Metjuu Periju, koji bi 19. avgusta napunio 55 godina. Uz fotografiju nezaboravnog Čendlera Binga iz popularnog američkog sitkoma napisana je emotivna poruka, koja je mnogima naterala suze na oči.

- Na današnji dan sećamo se svetlosti kakva je bila Metju Peri - navodi se u objavi.

Peri je pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi u svojoj kući u Los Anđelesu prošlog oktobra, a kao uzrok smrti utvđeno je predoziranje ketaminom. Policija je pokrenula istragu i pre nekoliko dana je privedeno pet osoba za koje se sumnja da imaju veze sa smrću glumca. Među njima je i Perijev lični asistent Kenet Ivamasa, koji nije bio medicinski obučen, a poslednih dana Perijevog života ubrizgavao je glumcu ketamin. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

 

Upravo poslednja tri dana bila su ključna u istrazi budući da je utvrđeno da je u tom periodu došlo do smrti glumca usled prekomerne doze ketamina i zbog telesnih povreda. 

Ivamasa je dao fatalnu injekciju ketamina koja je Perija ubila u oktobru 2023. godine i nedavno se izjasnio krivim, pošto je bio deo zavere za distribuciju ketamina glumcu, što je uzrokovalo i njegovu smrt. 

Dvojica lekara, Salvador Plasensija i Mark Čavez, takođe su optuženi u vezi sa Perijevom smrću, kao i navodni ulični diler Erik Fleming i Džasvin Sanga, takozvana „ketaminska kraljica Los Anđelesa“.

Tužioci navode da su Plasensija i Čavez isporučili glumcu oko 20 bočica ketamina u vrednosti od 55.000 dolara u gotovini, a da je glumcu smrtonosnu dozu droge nabavila "ketaminska kraljica".

Republika

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

U dokumentima u čiji je posed došao Page Six, Ivamasa je otkrio da je davao "značajne količine ketamina" putem injekcija Periju, otprilike 6-8 doza tokom dana. 

U oktobru ga je našao barem dva puta bez svesti, navodi se. Na dan njegove smrti, Ivamasa je dao injekciju glumcu oko 8.30 izjutra, pa onda ponovo u 12.45 iza podneva. 

Ipak, 40 minuta kasnije, Peri je, navodno, tražio od Ivamase da mu pripremi džakuzi i da mu "veliku injekciju", misleći na drugu dozu ketamina, a ispostavilo se da će mu to biti poslednje reči.

Metju Peri se dugi niz godina borio sa zavisnošću od opijata i čitavu deceniju koliko je trajalo snimanje serije "Prijatelji".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading