LEKAR OPTUŽEN ZA SMRT METJUA PERIJA PUŠTEN NA SLOBODU! Doktor platio KAUCIJU, nastavlja rad s pacijentima!

Autor:

Zabava

22.08.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet osoba lišeno je slobode zbog optužbe da su umešani u smrt slavnog glumca.

LEKAR OPTUŽEN ZA SMRT METJUA PERIJA PUŠTEN NA SLOBODU! Doktor platio KAUCIJU, nastavlja rad s pacijentima!

Foto: Tanjug/AP

Nedavno je pet osoba uhapšeno zbog sumnje da su izazvali smrt Metjua Perija, a jedan od njih je lekar Salvador Plasensija (42), koji je optužen da je zvezdi serije "Prijatelji" dostavio oko 20 bočica ketamina nekoliko nedelja pre njegove smrti, piše Unilad.

Tužioci tvrde da je doktor dostavljao ketamin glumcu i njegovom asistentu Kenetu Ivamasu, koji je takođe uhapšen. Sumnja se da je lekar od njih uzeo 55.000 dolara u periodu između 20. septembra i 28. oktobra 2023. godine, kada je Peri preminuo.

Glumac je pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi u svom domu u Los Anđelesu, a obdukcija je pokazala da je uzrok smrti predoziranje ketaminom.

Republika

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

 

Nakon vesti da će se Plasensija vratiti na posao, njegov je advokat je potvrdio da lekar zapravo planira ponovno da nastavi svoju lekarsku praksu u klinici za hitnu pomoć. Advokat Stefan Saks nije dao više detalja o tome kada će se Plasensija vratiti, izveštava NBC News. Doktor se izjasnio nevinim po jednoj tački optužnice za zaveru za distribuciju ketamina, a kaucija mu je određena na 100 hiljada dolara.

Tokom suđenja, sudija je rekao da Plasensija mora da istakne znak na ulaznim vratima svoje klinike s detaljima o njegovom nerešenom sudskom slučaju, kako bi obavestio pacijente koji nisu upućeni u slučaj. Takkođe, njegovi pacijenti moraće da potpišu pri svakoj poseti da daju pristanak da ih on leči.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Podsećamo, istraga je otkrila široku kriminalnu mrežu dobavljača ketamina koji su lek isporučivali Periju i iskoristili njegove probleme s zavisnošću. Osim spomenutog doktora, uhapšeni su i Džasvin Sanga (41), takozvana "kraljica ketamina Los Anđelesa", doktor Mark Čavez (54), kao i glumčevi lični asistenti Kenet Ivamasa (59) i Erik Fleming (54). 

Prema optužnici, dvojica lekara su glumcu nabavljali zalihe ketamina, a kada su lekovi postali preskupi, nabavljao ih je preko "kraljice ketamina".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading